Otthon / Egyéb / Ellenzék: Orbán beismerte, hogy súlyos gazdasági válságba kormányozta az országot

Ellenzék: Orbán beismerte, hogy súlyos gazdasági válságba kormányozta az országot

„Orbán Viktor ma reggel a Kossuth Rádióban elmondta a maga „igazságbeszédét” – azt, hogy a választások után súlyos árat kell fizetnie minden magyarnak. Tizenkét éve hiába vártuk, hogy Orbán Viktor őszintén beszéljen az ország és a gazdaság helyzetéről, a bukása előtti órákban kellett ennek megtörténnie. Orbán Viktor a Kossuth Rádióban személyesen ismerte be, hogy „jelentős és mély gazdasági válság” előtt állunk, és „alapvető élelmiszerekből is hiány alakul ki” – írja közleményében az Egységben Magyarországért.

Hozzátették, hogy a kormány eddig titkolta, mire készül, csak Varga Mihály mondta, hogy “a választások után újra fogják tervezni a költségvetést.” Ezen túl az EU néhány politikusának számoltak be erről, persze csak titokban.

“Azt, hogy ilyen súlyos helyzetbe került az ország, egyedül Orbán Viktornak köszönhetjük: 12 év alatt nem volt képes bevezetni az eurót, ami most megvédhetne minket a legnagyobb bajtól, ehelyett végletesen legyengítették a forintot. Az infláció teljesen elszabadult, vannak árak, amik egy év alatt a duplájára nőttek, rohamosan éktelenedik el az emberek pénze. A benzin ára az egekben, már most zavar van az ellátásban, az árstop után pedig teljes összeomlás fenyeget. Teljesen kiürítette az államkasszát, az uniós pénzek javát pedig ellopták, ezért addig nem kap pénzt Magyarország, amíg Orbán Viktor a miniszterelnök.”

Megjegyezték, hogy ​​​​​“most pedig már ő maga ismeri be, hogy a benzinhiány után áruhiány fenyeget. Ez nem más, mint Orbán Viktor beismerő vallomása saját kormányzásának kudarcáról.” 

“Személyesen ő a felelős azért, hogy az orosz háborús agresszor mellé szegődött, elárulta Európát és a hazánkat. És személyesen ő a felelős azért is, hogy gazdasági válságba sodorta az országot, és megélhetési válságba a magyar embereket. Magyarországra és a magyar emberek biztonságára és megélhetésére ma már ő jelenti a legnagyobb veszélyt. Most vasárnap véget vethetünk ennek, elháríthatjuk ezt a veszélyt! Gyújtogatóra ne bízzuk a tűzoltást! “

Kiemelték, hogy a Márki-Zay Péter vezette egységes ellenzék kormányra kerülve azonnal meg tudná szerezni a Magyarországnak járó uniós pénzeket, azonnal megerősítené Magyarország biztonságát a NATO és az EU határozott szövetségeseként.

“Akinek fontos Magyarország békéje, a saját megélhetése és a családja jövője, annak április 3-án az az Egységben Magyarországért jelöltjeire és listájára kell szavaznia! Békét, biztonságot és biztos megélhetést teremtünk, hogy Magyarország legyen végre mindannyiunké!”

– zárul a közlemény.

alfahir.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Gyöngyösi Bayernek: “A nyilas-kommunistákat nem nálam kell keresni, hanem saját magánál, kezdve a nagyapjával”

Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnöke kemény hangú nyílt levélben válaszolt Bayer Zsoltnak, a Fidesz 5-ös …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: