Otthon / Barcsi hírek / Nyílt levél Szászfalvi Lászlóhoz: Milyen megszorításokra készül a Fidesz?

Nyílt levél Szászfalvi Lászlóhoz: Milyen megszorításokra készül a Fidesz?

A bizonyítékok egyre csak halmozódnak, de Orbán és bandája továbbra sem hajlandó megmondani, hogy mit terveznek a választások után. Itt az ideje, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba: ne vezessék meg a magyar választópolgárokat!

Óriási költekezések, pofátlan lopások és a kampányidőszak milliárdjai: a Fidesz az összedőlő magyar gazdaságra fittyet hányva szórja az állami vagyont. Ennek a következménye? A kassza kiürül és valahogy fel kell tölteni. Persze nem Mészáros fogja állni a számlát, hanem mi, becsületes, dolgozó emberek. A Fidesz által tervezett megszorításokra egyre több bizonyíték van:

Varga Mihály gyakorlatilag bevalotta, hogy a csőd szélén a gazdaság, az EzALényeg szerkesztősége a Pénzügyminisztériumból kapott levelet a terv részleteiről, valamint a kormány eddigi lépései is erre utalnak.

Ander Balázs az ellenzék közös dél-somogyi jelöltje nem hagyja, hogy megvezessék a választókat! Egyenesen Orbán helyi csicskájához fordult, hogy véget vessen a hazudozásnak.

levelet mi is megosztjuk, hiszen minden embernek joga van tudni, hogy mit tervez a saját kormánya.

“Nyílt levél Szászfalvi Lászlóhoz: Milyen megszorításokra készül a Fidesz, ha nyer?

A magyar gazdaság egyre rosszabb állapotban van: elszabadult az infláció, az euró 400 Ft közelében, a boltban hétről hétre emelkednek az árak. A Fidesz pedig láthatóan képtelen úrrá lenni a helyzeten. Félelmében hatósági árakat vezetett be, miközben több mint ezermilliárd forintot osztogatott szét, hogy megnyerje a választásokat.

Legújabban pedig Varga Mihály pénzügyminiszter beszélt arról, hogy a választások után – ha kormányon maradnak – szükség lehet a költségvetés kiigazítására, hiszen akkora a hiány.

Már csak az a kérdés, hogy mivel fogják kezdeni. Vajon csökkentik, esetleg megszüntetik a családi adókedvezményeket? Vagy megemelik az így is világrekorder áfát? Esetleg a vállalkozásokra rónak ki különadókat, ahogy korábban csinálták? Ezek akár mindegyikére is sor kerülhet.

Válaszoljon Szászfavi László: mit tud a készülő megszorításokról, milyen megszorításokra készülne a kormány a választások után? A dél-somogyi lakosoknak joguk van tudni az igazságot!”

Vajon Szászfalvi fog válaszolni? Évtizedek óta csak a Fideszt szolgálja – talán ráébred, hogy nem kellene hazudni a somogyi embereknek?

Nem valószínű. Sajna a vérükben van a hazudozás, és az kampányidőszakban a legforróbb.
Április 3-án választanunk kell: A 12 éve uralkodó hazug, tolvaj, korrupt kormány maradjon hatalmon, vagy végre becsületes, erős és tiszta vezetése legyen az országnak? Erről nekünk kell szavazni.

ezalenyeg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: