Otthon / Friss hírek / Kovács Zoltán szerint Magyarország megvédi Orbán Viktor újraválasztását

Kovács Zoltán szerint Magyarország megvédi Orbán Viktor újraválasztását

A The Atlantic hasábjain megjelent véleménycikkében üzent a nemzetközi nagyvilágnak Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, a cikket pedig volt olyan kedves, és lefordította nekünk angolról magyarra a Magyar Nemzet. Az írás címe: Magyarország megvédi Orbán Viktor újraválasztását.

A legfőbb gondolat Kovács Zoltántól:

Az április 3-i magyarországi parlamenti választások eredménye nem jelent veszélyt az európai demokráciára. Valójában éppen annak győzelmét mutatja

– véli a szerző, aki úgy folytatta: itt az ideje, hogy ezt végre megértsék a magyar kormány kritikusai is, akik keményen dolgoztak azon, hogy aláássák a választások hitelességét.

 Fotó: botost/444.hu

Kovács Zoltán elemzése szerint a választások napján a magyar választópolgárok azért mentek el ilyen nagy számban – csaknem hetven százalékban – szavazni, hogy napjaink kaotikus nemzetközi politikai környezetében támogatásukról biztosítsák Orbán Viktor miniszterelnököt és kormányát.

444.hu

Az új kormány amúgy a május 16-i héten állhat fel, amelynek egyes hírek szerint például Kásler Miklós nem lesz a tagja, de Lázár János visszatérhet száműzetéséből.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: