Otthon / Friss hírek / Csak a szokásos: NER-kegyenceknek adják Orbánék a rozsdaövezetek felújítását

Csak a szokásos: NER-kegyenceknek adják Orbánék a rozsdaövezetek felújítását

A választások után is tovább robog a NER-vonat. A rozsdaövezetek felújítását ismét Orbán Viktor haverjai és rokonai végzik, ők járnak jól a kárunkra.. A beruházások tehát első sorban a NER holdudvarának gazdagítását szolgálják, nem a köz javát.

A török üzletember évek óta igen jó kapcsolatot ápol Orbán Viktor lányával és kedves vejével is.

Szinte magától értetődő, hogy ezt a projektet még 2018-ban az Orbán-kormány kiemelt beruházássá nyilvánította. Ugyanekkor kapott támogatást egyébként Tiborcz szállodaépítési projektje is, minek során kibelezte a Mahart-székházat.

A török üzletember projektje akkor kapott új erőre, mikor a kormány versenyelőnyhöz juttatta a rozsdaövezeti akcióterületté nyilvánításkor. A kormány eredeti tervét az önkormányzatok is támogatták, több javaslat is született, mit és hogyan kellene csinálni, hogy az megfeleljen a környék lakóinak is.

Az Orbán-kormány viszont az önkormányzati javaslatok megvitatása helyett felkérte a beruházókat, adjanak át kész projektterveket. Természetesen az is kiderült. a rozsdabizottságok nem kötelesek figyelembe venni a helyi szempontokat. Tehát az csinálnak amit akarnak, ami nekik kifizetődő, amiből ők továbbra is profitálni tudnak.

Az önkormányzati javaslatok között megtalálható volt a közpark, kutyafuttató, közvilágítás, a Közvágóhíd utca felújítási költségeinek arányos viselése.

A rozsdabizottságos mutyinak ezzel persze nincs vége, sőt most kezd majd igazán belendülni az üzlet.

A Gubacsi dűlői beruházás Webberton Invest Kft. végzi majd, ami mögött Tiborcz üzlettárs, Paár Attila, valamint Mészáros Lőrinc haverja, Szeivolt István áll. Lesz itt más sok építkezés, aminek a lényege csak ennyi: Tudjanak még többet lopni!

(forrás: Népszava)

ezalenyeg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: