Otthon / Egyéb / Semmi különös: Erős Fidesz-propagandát tol a Mi Hazánk

Semmi különös: Erős Fidesz-propagandát tol a Mi Hazánk

Nem véletlen kerültek be a parlamentbe.

Toroczkai László pártelnök szorgosan terjeszti az orosz propaganda egyik slágertémájának számító biofegyver-elméletet, kétségbe vonja az önálló ukrán állam létjogosultságát, és sajnálja, hogy az EU területén betiltották a Russia Today orosz állami hírcsatornát

– hívta fel rá a  figyelmet a lakmusz.hu.

A lap összeszedte a Mi Hazánk vezető politikusainak állításait, amelyekben egyértelműen tetten érhetők az orosz háborús propagandagépezet üzenetei. Ezek pont véletlenül átfedésben vannak a Fidesz állításaival.

Itt van például rögtön ez:

És egy kis emlékeztető:

Ha nem akarjuk, hogy Gyurcsányék vezetésével egy nemzetközi brigád és idegen titkosszolgálatok döntsenek Magyarország létéről (nemlétéről), akkor nem csupán elkötelezettnek kell lennünk, nem csupán erősnek, nem csupán az nem lehet alku tárgya, hogy mindannyian elmegyünk szavazni – de ravasznak is kell lennünk. Éppen ezért, ha nem akarjuk, hogy Gyurcsányék az elkerülhetetlennél nagyobb teret és lehetőséget kapjanak a következő Országgyűlésben, akkor segítsük elő, hogy mindenki elindulhasson az április 3-i választáson. Segítsük elő az ellenzékváltást! Ehhez pedig az kell, hogy a mi politikai táborunk a baloldali összefogás jelöltjein kívül mindenki kopogtatócédula-gyűjtését támogassa. Most szombattól egy kormánypárti, vagyis az eljövendő, normális Magyarország pártján álló választópolgár mindenekelőtt aláírja a Fidesz–KDNP jelöltjeinek kopogtatócéduláját. Ezt követően pedig aláírásával támogassa a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, a Mi Hazánk Mozgalom, a Munkáspárt–Iszomm pártszövetség, a Gattyán György-féle politikai alakulat jelöltjeinek indulását is.

– írta Bayer Zsolt a Magyar Nemzetben idén februárban, nagyban támogatva a Mi Hazánk parlamentbe kerülését.

És mi történt egy nappal korábban? Dúró Dóra bejelentette, hogy reális lehet, hogy mind a 106 választókerületben lesz jelöltjük.

Sokszor írtunk már a Mi Hazánk és a Fidesz meghitt kapcsolatáról, úgy tűnik, egyre többször vállalják fel az érzelmeiket.

Nem biztos, hogy elbírnák a szerverek, ha az összes témát felsorolnánk, amiben a Fidesz és a Mi Hazánk eddig egyetértett, és még egyet fog érteni. Érdemes lesz figyelni majd a parlamenti szavazásokat.

 

zsurpubi.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Ördögűzőt fogadott Orbán Viktor

A miniszterelnök a karmelitában látta vendégül James Blount atyát aki 40 éve hivatalosan is exorcistának, …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: