Otthon / Egyéb / Jakab Péter üzent Kocsis Máténak: “Megy a végrehajtó, Máté!”

Jakab Péter üzent Kocsis Máténak: “Megy a végrehajtó, Máté!”

Jakab Péter, a Jobbik elnöke Facebook-oldalán közölte, hogy végrehajtást kezdeményezett a bíróságon a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, Kocsis Mátéval szemben, ugyanis a kormánypárti politikus nem hajlandó bocsánatot kérni egy korábbi hazugsága miatt.

“A Fidesz frakcióvezetőjéhez hamarosan vendég fog érkezni. Úgy hívják, hogy végrehajtó”

– fogalmazott a pártelnök.

Ezután keményen beleszállt a fideszesbe. “Kocsis Máté egy személyben megtestesíti mindazt, ami őt a Fidesz frakcióvezetőjévé emelhette. Lételeme a hazudozás, és ebben se az igazság, se a bíróság nem tudja megzavarni. A parlamentben is hazudni szokott, pár hónapja meg a Facebookon ragadtatta el magát. Azt hazudta, hogy veréssel fenyegettem meg egy melóst. Bepereltem. Nagy ívben tett rá. Mit neki törvény meg jogállam. A bíróság most arra kötelezte, hogy legalább kérjen bocsánatot, ha már hazudott. Erre is nagy ívben tett. Mit neki igazság meg becsület” – írta.

Jakab Péter ezért döntött úgy, hogy végrehajtót küld Kocsis Mátéra.

“Nem azért, mert annyira fontos egy álkeresztény hazudozó – vagyis Fidesz-frakcióvezető – bocsánatkérése, hanem azért, hogy legalább egyszer ő is tudja meg, milyen az. A végén az igazi végrehajtó úgyis a nép lesz”

– fogalmazott.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Ördögűzőt fogadott Orbán Viktor

A miniszterelnök a karmelitában látta vendégül James Blount atyát aki 40 éve hivatalosan is exorcistának, …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: