Otthon / Egyéb / Nyílik az atádi strand a hétvégén

Nyílik az atádi strand a hétvégén

Féláras kedvezménnyel, júniusban pedig még változatlan jegyárakkal. Bár a hétvégére nem jeleztek kifejezett strandidőt, a nyitásra összegyűjtöttük a legfontosabb nyári információkat a strandról.

Júniusban reggel 8 órától este 7-ig lesz nyitva a nagyatádi strand, júliusban és augusztusban viszont már este 8 óráig.

– A nyári programok még tervezés alatt állnak, de annyit elmondhatok, hogy hétvégenként gyerekdélutánokat rendezünk, ismét lesznek éjszakai fürdőzések, terveink szerint havonta egyszer, fellépőket is igyekszünk szervezni ezekre az alkalmakra – mondta Kolics Tamás, a Nagyatádi Fürdők igazgatója. – Szintén lesznek sportprogramok, pl. a 24 órás úszóversennyel is számolunk, és kéthetente délutáni zenés programokat tervezünk. 

A nagyatádi strandon egy pancsoló, az 50 méteres úszómedence, a félig fedett termálmedence és az élménymedence várja a fürdőzőket. Ez utóbbi a buzgárokkal, a nyakzuhannyal, a kamikaze és az anakonda csúszdával. Négy büfé és egy kölcsönző üzemel még a strand területén.

A jegyárakról annyit mondott az igazgató: júniusban változatlan, tavalyi áron válthatunk belépőt, júliustól azonban emelés várható.

Tavaly nyáron mintegy 30 ezer vendég látogatta a nagyatádi strandot. Emlékezetes, hogy 2021 júniusában még csak védettségi igazolvánnyal lehetett belépni. Az idén mindenképpen több vendégre számít a vezetőség.

Készülnek a strandnyitásra. Fotó: Röhrig Dániel
Készülnek a strandnyitásra. Fotó: Röhrig Dániel

atádhir.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Gyöngyösi Bayernek: “A nyilas-kommunistákat nem nálam kell keresni, hanem saját magánál, kezdve a nagyapjával”

Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnöke kemény hangú nyílt levélben válaszolt Bayer Zsoltnak, a Fidesz 5-ös …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: