Otthon / Friss hírek / Több, mint 10 milliós órában nyilatkozhatott Parragh László arról, hogy a tanárokat a nyár is motiválja

Több, mint 10 milliós órában nyilatkozhatott Parragh László arról, hogy a tanárokat a nyár is motiválja

Parragh László karórája nagyon hasonlít a Rolex egyik 10 és 12 millió forint között értékesített órájára.

„A tanároknak ott a szabad nyár, a tűzoltóknak az adrenalin-löket” – jelentette ki Parragh László a Népszavának adott csütörtöki interjújában, amikor azt részletezte, mi más motiválhatja a dolgozókat a fizetésen kívül.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke az interjún (a megjelent fotók alapján) egy rózsaaranynak kinéző karórát visel, ami az rtl.hu szerint kísértetiesen hasonlít egy Rolex Cellini 50535 Moonphase-re. Az óra különlegessége, hogy 18 karátos rózsaarany-tokja van. Ez az óra – ahogy Parragh karórája is – egy holdfázis komplikációval ellátott modell, hasonló mutatószettel és indexekkel.

A portál az MTI adatbázisát is átfésülte Parragh órája után kutatva, megállapításuk szerint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke korábban is viselte már ezt az órát.

A Rolex Cellini listaáron jelenleg elérhetetlen, a Rolex boltjaiból már nem lehet hozzájutni. A viszonteladóktól azonban be lehet szerezni, az ára 10 és 12 millió forint között mozog.

hvg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: