Otthon / Egyéb / Egy hosszú párizsi hétvége: Orbán Viktor kint volt a Bajnokok Ligája döntőjén is

Egy hosszú párizsi hétvége: Orbán Viktor kint volt a Bajnokok Ligája döntőjén is

Ahogy azt az Alfahír kiszúrta, Orbán Viktor magyar miniszterelnök már csütörtök kora délután elrepült Budapestről Párizsba, dacára annak, hogy még aznap egy 800-900 milliárd forintos megszorítócsomagot jelentettek be a néhány órával később kezdődő Kormányinfón. A kormányfő még másnap sem vállalkozott arra, hogy megszólaljon, megkockáztatva azt, hogy a személyét összekötik a rossz hírekkel – elmaradt a szokásos pénteki rádióinterjúja is.

Még aznap reggel arról tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke pénteken Párizsban tárgyalást folyatott Marine Le Pennel, a francia Nemzeti Tömörülés elnökével. Ez azt jelentette, hogy a francia politikussal való találkozás meglepően kora reggeli kezdetű volt, valószínűleg Le Pen az Orbán Viktor mosolya mellett fogyasztotta el az első croissant-ját.

Gyanús volt az is, hogy a honvédség luxus Falcon 7x repülőgépe még csütörtökön visszatért Magyarországra, és szombat éjfélig itthon is maradt az ads-b.nl adatai alapján. Tehát nem tervezte senki, hogy a miniszterelnök hazatér a megszorítások első napjaira, főleg úgy, hogy Párizsban rendezték a Bajnokok Ligája döntőjét is. A 444-nél jelent meg, hogy Orbán Viktor a helyszínen, a saint-denis-i Stade de France stadionban nézte meg a BL-döntőt, az AFP lefotózta őt a VIP páholyban.

Bajnokok Ligája, Real Madrid,
Allison Becker liverpooli kapus nem tudja kivédeni a madridi Vinícius Júnior lövését a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjében játszott Liverpool FC – Real Madrid mérkőzésen a saint-denis-i Stade de France stadionban 2022. május 28-án.
MTI/EPA/Filip Singer

Jellemző, hogy Orbán Viktor Facebook-oldalán erről nincs hír.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Ördögűzőt fogadott Orbán Viktor

A miniszterelnök a karmelitában látta vendégül James Blount atyát aki 40 éve hivatalosan is exorcistának, …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: