Otthon / Friss hírek / Kiürült a kaposvári kórház beteg gyermekeinek kincsesládája, így segíthetünk megtölteni!

Kiürült a kaposvári kórház beteg gyermekeinek kincsesládája, így segíthetünk megtölteni!

A Nevetnikék Alapítvány régóta jelen van a kaposvári kórház gyermekosztályán, és a kincsesládáikból már rengeteg beteg gyermek választhatott magának játékot, amit hazavihetett a kezelések után a kórházból.

Viszont most segítségre szorulnak, hiszen a kincsesláda tartalma teljesen kiürült, és szeretnék a közösség segítségével újratölteni azokat. Mint írják az eseménynél:

SOS szükségünk lenne néhány lelkes önkéntesre, aki segít nekünk új játékokat készíteni, hogy minél előbb feltölthessük a ládikónkat a beteg gyermekek örömére! Hála nektek, akik a Tesco “Ön választ, mi segítünk” kampányában ránk szavaztatok, a játékkészítő műhelyekre megvan már a pénzünk, viszont szorgos kezekre így is szükségünk van!

Mindössze néhány óra segítség kellene nekik, a játékokhoz szükséges alapanyagokat és a helyszínt is biztosítják, lelkesedésre pedig szükség lesz. Két időpont is van, mégpedig november 5-én 09:00-13:00 között és 14:00-18:00 között.

 

Érdeklődni és jelentkezni az info@nevetnikek.hu email címen tudtok, az eseményről többet ITT találtok.

 

https://74nullanulla.hu/programok/2022/11/05/kiurult-a-kaposvari-korhaz-beteg-gyermekeinek-kincsesladaja-igy-segithetunk-megtolteni.html?fbclid=IwAR3rRy1rVjw2hPfipb6jd64SyoKRhuynTUVrcsBB6sRIxZqjiq-crP1BBdw

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: