Otthon / Ország-Világ / Megtalálták a Balatonban eltűnt fiú holttestét

Megtalálták a Balatonban eltűnt fiú holttestét

Balatonmáriafürdő, 2011. augusztus 25.
Vízirendőrök segítenek a kutatásban Balatonmáriafürdőn, ahol eltünt egy huszonnégy éves férfi a tó vízében. A vízi mentők víz alatti radarral rövid idő alatt megtalálták a fiatal férfi holttestét.
MTI Fotó: H. Szabó Sándor

A 15 éves fiú egy vízibicikli csúszdájáról merült a vízbe, azóta nem találták.

Megtalálták a vízimentők annak a 15 éves fiúnak a holttestét, aki szombaton eltűnt a Balatonban Balatonvilágosnál – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel szombat este. Orbán Zoltán elmondta, a vízimentők szonár segítségével találták meg a fiú holttestét a Club Aliga előtti vízterületen.

Mivel idegenkezűség gyanúja nem merült fel, az eset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják – tette hozzá a szóvivő.

Orbán Zoltán korábban elmondta, a ságvári fiú egy vízibicikli csúszdájáról csúszott a vízbe, majd elmerült a Club Aliga előtti vízterületen. A szintén a vízibiciklin tartózkodó nővére kiúszott a partra és ő hívott segítséget. A lány elmondása szerint testvére tudott úszni.

A fiút négy rendőrhajóval és a vízimentők két hajójával keresték, valamint helikopter is segítette a kutatást – közölte a szóvivő.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Helyt álltak a somogyiak a szlovén katasztrófahelyzetben

Sikeresen teljesítette a HUSZÁR nemzetközi mentőszervezet a szlovéniai négy napos gyakorlatot, amelynek négy somogyi résztvevője …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: