Otthon / Ország-Világ / NINCS KEGYELEM!

NINCS KEGYELEM!

Gőzerővel zajlanak a kilakoltatások. Nem számít, hogy terhes kismama, nem számít, hogy kisgyerekes család a devizahiteles csalások áldozata. A kormány azzal büszkélkedik, hogy senkit sem hagytak az út szélén, de százezrek feje fölött lebeg a vérszívó bankok kegyetlen ítélete.
A Jobbik kezdeményezésére rendkívüli ülésnapot tartott ma az Országgyűlés a hitelkárosultak és az otthoni ápolást végzők érdekében.
A T. Ház – mint azt előre borítékolni lehetett – viszont határozatképtelennek bizonyult, hiszen a kormánypárti képviselők nem szakították meg nyári pihenőjüket, hogy a pórnép holmi csipcsup problémáival foglalkozzanak. Így aztán napirend előtti felszólalásokon kívül nem is volt másra lehetőség, ezért kénytelenek vagyunk a térségünkben élő jobbikos képviselő, Ander Balázs egyik tavaly év végi felszólalását bemásolni. A barcsi ellenzéki honatya a devizakárosultak kapcsán elmondta: MÉG A PATKÁNYMÉTERT IS KIVERNÉ AZ A GYALÁZATOS DISZNÓSÁG, AHOGY A HITELKÁROSULTAKKAL ELBÁNTAK!

 

Az üggyel korábban foglalkozó cikkünk linkje:HIÁBA HÍVTÁK ÖSSZE A PARLAMENT RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉT!
P. R

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Már több mint 150 halottja van a nyugat-európai ítéletidőnek

Tovább emelkedett a Németországot, Belgiumot és Hollandiát sújtó áradások halálos áldozatainak száma. Sajtóbeszámolók szerint Németországban már …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: