Otthon / Friss hírek / Elkapták a férfit, aki a saját kutyáját akasztotta fel Inárcson
forrás:police.hu

Elkapták a férfit, aki a saját kutyáját akasztotta fel Inárcson

Az 51 éves férfi a hétvégén Inárcs, Csikósi utca végén lévő erdős területen egy fára felakasztotta a kutyáját, ami ennek következtében elpusztult – írja a Police.hu. Az elpusztult kutyát vasárnap reggel egy férfi vette észre, aki bejelentést tett a rendőrségre. A dabasi rendőrök négy órán belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, a kutya gazdáját, akit otthonában elfogtak, és a Dabasi Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták.

A szörnyű esetről szombaton írtunk először, egy olvasónk volt ugyanis az a személy, aki a kutya holttestét megtalálta.

„Ma délelőtti kutyasétáltatás közben fedeztem fel ezt a brutális tettet! Jelentettem a rendőrségen, kb. 5 perc alatt kiért a járőr, jelenleg is helyszínelnek. Ezt – az eredetileg kis-közepes termetű zsemleszínű szuka – kutyust tegnap délelőtt még láttam a faluban kóborolni, az emlői állapota alapján nemrég szülhetett talán. Ma délelőtt már felakasztva, megégetve találtam az inárcsi Csíkosi út folytatásában lévő erdős-bokros területen. (Olvasónk később pontosított, hogy a kutyát nem perzselték meg, hanem az eső miatt nézett ki úgy.) Mellékelem a fotókat, amiket készítettem. Sajnos esély sincs elkapni azt a férget, aki ezt tette, falu széle, térfigyelő kamerák sincsenek a környéken. Iszonyat, hogy ilyen emberek élnek a közvetlen környezetünkben.”

A Dabasi Rendőrkapitányság állatkínzás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított ellene eljárást.

 

 

forrás:444.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Dudás Róbert nyílt levélben kérte Orbántól, azonnal intézkedjen a kormány a rekordmagas benzinár miatt

Nyílt levelet írt Dudás Róbert, a Jobbik alelnöke a rekordmagas üzemanyagárak kapcsán Orbán Viktor miniszterelnöknek, amiben …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: