Otthon / Ország-Világ / GULYÁST ÉS FASÍRTOT KÉSZÍTETT ÁLDOZATÁBÓL AZ ELMEBETEG ÁLLAT

GULYÁST ÉS FASÍRTOT KÉSZÍTETT ÁLDOZATÁBÓL AZ ELMEBETEG ÁLLAT

Gyomorforgató részletek derültek ki a feldarabolt, majd a Fertő-tóban megtalált magyar nő meggyilkolásának ügyében. A gyilkos ugyanis a nála maradt emberi maradványokból ebédet készített magának!

Kezelhetetlennek nevezte az elmeorvos Alfred U.-t, azt a 63 éves osztrák férfit, aki idén tavasszal megölte magyar áldozatát – írja a Blikk az osztrák Heute című lapra hivatkozva. A 30 éves nő egy nemzetközi segélyszervezetnél ismerkedett össze a börtönviselt férfival. A nő nem maradhatott estére a szállón, így a férfi befogadta. A gyilkos azt vallotta, szeretkezni akart Zsuzsannával, ám ő kinevette, ezen dühödött fel. Alfred U. a nőt megölte, feldarabolta, majd a Fertő-tavi kunyhójához vitte. A rendőrség a maradványok egy részét a vízben, míg másik felét a hűtőben találta meg.

Az orvos által elmebetegnek minősített férfi most hátborzongató részleteket árult el tettéről. miután végzett a lány feldarabolásával, a maradványokat kukászsákokban vitte a tóparti épülethez, ahol a vízbe szórta azokat. Később vette észre, hogy a lakásán még maradtak testrészek.

Aztán kitaláltam, mit kellene vele tennem. És akkor az a hülye ötlet jutott eszembe, hogy körülbelül egy kilóból fasírtot készítek, ugyanennyiből pedig gulyást főztem. Valahol azt olvastam ugyanis, hogy így lehet biztonsággal emberi húst fogyasztani

– idézte a férfi szavait a napilap.

A kannibál most rácsok mögött várja az eljárás folytatását, a Blikk úgy tudja, nemsokára vádemelési szakaszhoz érhet a büntetőügy.

forrás:alfahir.hu

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Magától gyógyult ki a HIV-fertőzésből egy argentin nő

Magától gyógyult ki a HIV-fertőzésből egy argentin nő, ő a második feljegyzett ilyen eset a …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: