Otthon / Friss hírek / Újabb nő állítja: megerőszakolta S. B. Ahmad

Újabb nő állítja: megerőszakolta S. B. Ahmad

Egy újabb áldozat állítja: augusztus elején megerőszakolta őt egy kebabozó személyzeti mosdójában S. B. Ahmad, akit kedden egy osztrák vonaton fogtak el.

A rendőrség eddigi közleményeiből azt lehet tudni, hogy az afgán férfi szeptember kilencedikén egy belvárosi kebabozó mosdójában szexuális aktusra kényszerített egy nőt, illetve korábban két alkalommal is szeméremsértést követett el Budapest VII. kerületében.

AZ A FIATAL NŐ, AKIVEL BESZÉLTÜNK, A MÉDIÁBAN TERJESZTETT KÖRÖZÉSI FOTÓK ALAPJÁN ISMERTE FEL TÁMADÓJÁT, S. B. AHMADOT, ÉS NINCS A RENDŐRSÉG ÁLTAL EMLÍTETT HÁROM ÁLDOZAT KÖZÖTT.

A 22 éves nő az Indexnek azt mondta el, hogy augusztus hetedikén hajnalban egy kebabozóban megkérte a férfit, hadd töltse rövid ideig a telefonját az üzletben, mert az lemerült.

„TELJESEN BIZTOS, HOGY Ő VOLT AZ, AKIT KÖRÖZTEK, ÉS AKIT MA ELKAPTAK. MÁR ZÁRNI KÉSZÜLT, NEM IS ETTEM SEMMIT. ANGOLUL BESZÉLTÜNK, MEGENGEDTE, HOGY TÖLTSEM A TELEFONT, DE AMIKOR BELÉPTEM AZ ÜZLETBE, RÁM ZÁRTA AZ AJTÓT ÉS BERÁNGATOTT A WC-BE. HIÁBA PRÓBÁLTAM KIJUTNI, HÁTULRÓL MEGERŐSZAKOLT”

– mondta az Indexnek a nő. „Utána kinyitotta az ajtót és felajánlotta, hogy hív egy taxit nekem” – mondja a nő, aki sokkos állapotba került a történtektől.

Ez a kebabos nem az, ami S. B. Ahmed szeptember 9-i szexuális kényszerítéses ügyében a sajtóban megjelent, de ugyanannak a kebabos láncnak, a Döner Kebab Expressnek az üzlete.

A nő egyelőre nem tett feljelentést a rendőrségen, azt mondja, még nem heverte ki a dolgot, de a napokban megteszi a feljelentést. Amikor az Indexnek elmondta a történetet, olykor homályosan fogalmazott, a sokk és az este során elfogyasztott alkohol miatt nehezen emlékezett vissza a történtekre, nem is tudta pontosan megmondani, hol történt az eset, de számos részletet megosztott a helyszínnel kapcsolatban.

Mivel alaposan akartunk eljárni, így ellenőriztük a nő vallomásában szereplő tényeket, és helyszíneket. A nő által elmondottak alapján beazonosítottuk és felkerestük az Erzsébet körúti kebabozót, ami éppen zárva van, de a szomszédságában található pizzázóban megmutattuk S. B. Ahmad fotóját, és azt mondták: valóban a kebabozóban dolgozott augusztusban.

Továbbá Melhem Omar, a Döner Kebab Express cég tulajdonosa is megerősítette az Indexnek, hogy S.B. Ahmad a 22 éves nő által említett augusztusi napon valóban az Erzsébet körúti kebabosnál dolgozott. “Nagyon sajnáljuk, hogy egyik dolgozónk ilyen gyanúba keveredett. Pár napot dolgozott az Erzsébet körúti üzletben, utána nem vette fel a telefonját, eltűnt. Később a József Attila utcai üzletben kezdett dolgozni, ott is csak három napot volt.

Az ottani üzletvezető szerint agresszív  és nyers volt a vendégekkel, ezért el akarta bocsátani.

forrás: index.hu

 

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

A kormány megígérte Brüsszelnek, hogy legkésőbb két év múlva újra csatlakozhatnak a hálózathoz a napelemesek

Vállalta a kormány hogy legkésőbb két év múlva kivezeti az október végétől élő korlátozást, ami …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: