Otthon / Friss hírek / SOKKOLÓ: PICI, VÉRES KÉZNYOMOK A VÁRPALOTAI VÉRENGZÉS HELYSZÍNÉN

SOKKOLÓ: PICI, VÉRES KÉZNYOMOK A VÁRPALOTAI VÉRENGZÉS HELYSZÍNÉN

Előzetes letartóztatásba helyezték a várpalotai kettős emberölés elkövetőjét. Az egyik áldozatnak, a kétéves Gergőnek a nagymamája hátborzongató részleteket árult el a gyilkosság helyszínén látottakból.

Beismerő vallomása után előzetes letartóztatásba helyezte a Veszprémi Törvényszék a 40 éves B. Zsoltot, aki megalapozottan gyanúsítható a várpalotai vérengzés elkövetésével. A férfi kirendelt védője a Blikknek azt nyilatkozta, az elkövető nem szerelemféltésből ölt, hiszen pontosan tisztában volt vele, az áldozat már nem akar vele élni. Azt azonban nem igazán tudja megmondani, hogy akkor mi váltotta ki tettét. Az ügyvéd elmondása szerint B. Zsolt a tragédia napján telefonon beszélt az áldozattal, majd átment hozzá, hogy visszavigye a laptopját, amit megjavított. Sokáig beszélgettek, aztán történt valami, amit nem tud felidézni, majd megölte az édesanyát és kisfiát – árulta el dr. Polgár Péter.

A 22 éves F. Gergő – akinek párját és kisfiát végezte ki a gyilkos – az édesanyja, F. Józsefné Ica szerint összeomlott, mentőt kellett hívni hozzá. Az asszony szerint B. Zsolt előre eltervezte a vérengzést. Azért, hogy rablógyilkosságnak tűnjön az ügy, minden mozdíthatót szétszórt a lakásban – mondta a Blikknek. Az édesanya, aki reméli, hogy a gyilkos életfogytig tartó büntetést kap, a legsokkolóbb részletekbe is beavatta a bulvárlap olvasóit:

A gyilkos vérfürdőt rendezett, a picike szobájában ott vannak még az aprócska véres kéznyomok, menekülni próbált Gergőke.

Mint arról korábban beszámoltunk, péntek délelőtt egy 22 éves nő és kétéves gyermeke holttestét találták meg Várpalota külterületén, egy baglyas-hegyi ingatlanban. A feltételezett elkövetőt a rendőrök rövid időn belül elfogták.

A 22 éves nő három évig volt együtt F. Gergővel, tőle született a kisfia. Időközben megismerkedett B. Zsolttal, de ez a kapcsolat sem tartott sokáig. A fiatalasszony visszament korábbi szerelméhez, akivel másutt kezdtek volna új életet. A költöztető autó pénteken jött volna, hogy elszállítsa dolgaikat az új otthonukba – számol be a bulvárlap.

A rendőrség a helyszínelésről és a letartóztatásról videófelvételt is közzé tett:

forrás: alfahir.hu

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Nem lehet elég korán bevásárolni karácsonyra, év végére elszállhatnak az árak

Karácsonyig mindössze bő két hónap van hátra, ezért érdemes már most számolni az ünnepi kiadásokkal. …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: