Otthon / Friss hírek / Széfet loptak

Széfet loptak

A marcali rendőrök az üggyel kapcsolatban egy német állampolgárt vettek őrizetbe és egy somogysámsoni lakost hallgattak ki gyanúsítottként. -írja a police.hu

A Marcali Rendőrkapitányságon 2018. augusztus 30-án egy férfi feljelentést tett arról, hogy egy marcali ingatlanból ismeretlen elkövetők egy falba beépített széfet tulajdonítottak el, amelyben több millió forintnak megfelelő euró volt.

A nyomozók az ügyben folytatott széleskörű adatgyűjtésnek köszönhetően – a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban – azonosítottak egy 66 éves férfit. A német állampolgárságú személyt 2018. szeptember 18-án – őrizetbe vétele mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a Kaposvári Járásbíróság a mai napon elrendelt.

Az üggyel összefüggésben egy 27 éves nőt is gyanúsítottként hallgattak ki a rendőrök, mert tudomása volt a bűncselekmény elkövetéséről, segített a széf elrejtésében és az eltulajdonított pénzből is részesedést kapott, ezért orgazdaság miatt kell felelnie. Az egyenruhások a házkutatások alkalmával megtalálták és lefoglalták az ellopott széfet és a készpénz egy részét.  

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Dudás Róbert nyílt levélben kérte Orbántól, azonnal intézkedjen a kormány a rekordmagas benzinár miatt

Nyílt levelet írt Dudás Róbert, a Jobbik alelnöke a rekordmagas üzemanyagárak kapcsán Orbán Viktor miniszterelnöknek, amiben …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: