Otthon / Friss hírek / Orbán Gáspár: Isten királysága dübörög, és nem lehet megállítani!
Szászfenes, 2017. október 1. Orbán Viktor miniszterelnök (elöl j) az erdélyi Szászfenes református templomának avatóünnepségén 2017. október 1-jén. Mellette fia, Orbán Gáspár (k) és Balog Zoltán, az emberi erõforrások minisztere (b). MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Orbán Gáspár: Isten királysága dübörög, és nem lehet megállítani!

A miniszterelnök fiához köthető Felház nem vész el, csak átalakul.

24.hu arról ír, hogy Orbán Gáspárék vallási mozgalma, a Felház nemhogy nem szűnik meg, hanem jogi személlyé alakul. Mint a miniszterelnök fia fogalmazott: Isten királysága dübörög, és nem lehet megállítani!

E dübörgés következő fokozata a jogi személyiséggé válás. Mint a lap írja, ha a Felházhoz közeli emberek saját gyülekezeteket akarnak alapítani, azokat segíthet a jogi személlyé váló Felház. A Felház-alkalmak megszűnnek ugyan jövő márciusban, de mint vallási mozgalom a Felház dübörög tovább.

A vezetők azt azonban cáfolták, hogy egyházzá válnának.„A Felház hároméves működése során a dicsőítő- és imaestek mellett egyre több missziós tevékenységet indított el, amelyek túlmutatnak a Felház keretein. Ezek a Felházból fakadó mozgalmi szálak önállóan folytatódnak, illetve újak indulnak el és az eredeti célok betöltéséért laza együttműködésben futnak tovább” – írják a felházas vezetők a közleményükben.

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Nem lehet elég korán bevásárolni karácsonyra, év végére elszállhatnak az árak

Karácsonyig mindössze bő két hónap van hátra, ezért érdemes már most számolni az ünnepi kiadásokkal. …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: