Otthon / Egészségügy / Kálmán Olga újra mikrofont ragadott

Kálmán Olga újra mikrofont ragadott

Kálmán Olga újra mikrofont ragadott és egy igazi botrányinterjút készített. Megszólaltatta a kirúgott szívsebész meghalt betegének hozzátartozóit.

Az interjút Kálmán Olga Facebookon tette közre, az is kiderült, hogy szeptember 3.-ára a Gottsegen György Országos kardiológiai Intézetben már betervezték annak a férfinak a műtétjét, aki végül nem élte meg a beavatkozást.

A riporternőnek elárulták, hogy utoljára augusztus 28.-án volt a család az intézetben, hogy az azóta kirúgott Székely Lászlóval a műtét részleteiről beszéljen.

Intézet, szakértők, szívsebész egymásnak üzen a nyilvánosság előtt. De pontosan mi történt azzal a férfival, aki végül meghalt mielőtt megműthették volna? Az 55 éves férfi felesége és lánya mondja el a történetet!

Kiderült, hogy a férfi életveszélyes állapotban volt és sürgősen meg kellet volna operálni, szeptember 3-án azért nem történt meg a beavatkozás mert nem készült el időre az implantátum, ekkor ellohasztatták a műtét.

A feleség elárulta, hogy 40 percen keresztül próbálták a férjét újraéleszteni, s a halála után semelyik intézmény se kereste meg őket, hogy részvétüket fejezzék ki.

Székely László, a kirúgott szívsebész is megszólalt már korábban az ügyben, ő azt mesélte el, hogy a betegek hívásait a volt titkárnője fogadja, úgy tudja, meghallgatja őket, türelmet kér, és az új osztályvezetőhöz irányítja őket. “Nem tudom, hogyan csinálja, a szememben ő egy hős. Az a beteg, aki meghalt a napokban, többször is telefonált, hogy mi lesz vele, mikor jöhet.” -mondta el az orvos.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Leplezetlenül építi ki Orbán a 2022-es választás eredményére fittyet hányó hatalmi hálózatát

Történjen bármi a jövő évi választáson, Orbán emberein már köt a cement, ami rögzíti őket …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: