Otthon / Friss hírek / Közeleg a világvége?

Közeleg a világvége?

Három szokatlan dolog történt Izraeben, amit néhányan a világ végét jelző próféciák beteljesülésének tartanak. Teljesen vörös tehén született, aztán halakat láttak a Holt-tengerben, majd pedig kígyót fogtak a siratófalnál.

Vörös tehén

Pár hete vörös borjú született Izraelben. A tehénnek teljesen vörösnek kell lennie, egy darab más színű szőrszála sem lehet. A rabbik sokáig vizsgálták, megfelel-e a borjú a próféciának, mert ha igen, az azt jelentheti, hogy hamarosan harmadjára is felépül a zsidó templom. A másodikat 70-ben lerombolták a rómaiak. A zsidók szerint a templom harmadik felépülése után eljön a Messiás; a keresztények úgy tartják, hogy harmadjára a templom az Antikrisztus segítségével épül majd fel, amit Jézus második eljövetele, és a világvége követ.

Élet a Holt-tengerben

Nemrég vízi életet találtak a tenger víznyelőiben. A tudósokat sokkolta a felfedezés, hiszen a Holt-tenger magas sótartalma miatt elvileg nem maradhatna életben ott semmilyen hal. Ezekiel próféta jövendöléseiben azt írta, az utolsó időkben a Holt-tengerben virágzó élet lesz.

Illusztráció: Northfoto

Kígyó kúszott elő a Siratófalból

Szerda este kígyó jött elő a Siratófalból, nem kis pánikot okozva az ott tartózkodóknak. A kígyó állítólag elijesztett egy galambot. Egy blogger szerint ez annak a szimbóluma, hogy nehéz időket élünk, míg volt, aki rámutatott, hogy Ádámot és Évát is kígyó képében rontotta meg az ördög. Bár a Siratófalnál megjelenő kígyót a Biblia nem említi az apokalipszis előtti jelek közt, a Zóhár, ami egy zsidó misztikus tan, a Kabbala egyik legfontosabb könyve, igen.

(Mirror)

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: