Otthon / Friss hírek / Már az állat sem szent: bárányokat erőszakolt Németországban egy bevándorló

Már az állat sem szent: bárányokat erőszakolt Németországban egy bevándorló

A hetekben több súlyos, migránsok által elkövetett bűncselekmény is történt Freiburg városában, azonban a legutóbb kiderült történt eset végképp sokkolta a helyieket. Az egyik bevándorlóról kiderült, hogy több állatot is magáévá tett a városban.

Sűrű napjai vannak a freiburgi rendőrségnek. A múlt héten derült ki, hogy hét szíriai bevándorló erőszakolt meg egy helyi lányt. Akkor a hatóságok nyolc embert, hét szíriai migránst és egy német állampolgárt vett őrizetbe csoportos nemi erőszak gyanújával, amelyet október 14-re virradó éjjel követtek el egy elkábított 18 éves német lány ellen, egy diszkóbeli mulatozás után.

Már ez is sokkolta a közvéleményt, azonban most egy másik ügy is napvilágra került. Egy DNS-tesztnek hála be tudták bizonyítani egy őrizetbe vett menedékkérőről, hogy több szexuális bűncselekményhez volt köze, azonban ha ez nem lenne elég, még állatokat is kínzott, sőt azokat meg is erőszakolta.

A támadóról annyit hoztak nyilvánosságra, hogy 28 éves férfi és az afrikai Eritreából érkezett Németországba, idén májusban pedig megtámadott már egy 30 éves német nőt. A migránsról kiderítették, hogy két hónappal később ismét lecsapott, júliusban egy 20 éves lányt támadott meg a háza előtt azzal a céllal, hogy megerőszakolja.

Az ügy akkor vett fordulatot, mikor a hatóságok nyomozásba kezdtek egy, a város melletti farmnál, ahonnan olyan bejelentés érkezett, hogy egy ismeretlen épp a bárányokat erőszakolja. A rendőröket sokkolta, mikor megállapították, hogy ugyanaz a bevándorló támadta meg az állatokat, mint aki a fent említett nők elleni erőszakos bűncselekményeket is végrehajtotta. Mivel korábban már vettek DNS-mintát az eritreai férfitól, így könnyű volt beazonosítani.

forrás: 888.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Két felnőttet és három gyermeket talált holtan a német rendőrség egy családi házban egy Berlintől …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: