Otthon / Friss hírek / Valódi hungarikum: a magyar vizsla

Valódi hungarikum: a magyar vizsla

A magyar vizsla nem véletlenül érdemli meg, hogy valódi hungarikumnak nevezzük, hiszen rajtunk, magyarokon kívül még rengeteg olyan külföldi ember is van, aki a magyar vizsla mellett teszi le a voksát. Magyarország egyik büszkesége következik!

Miért válasszunk magyar vizslát? 

 

Okos, szép, kellemes, előkelő megjelenésű, szőre nem sok gondozást igényel. Akár ezekkel a szavakkal is érvelhetnénk a magyar vizsla mellett, ám most inkább összefoglaljuk nektek, miért is lehetünk büszék Magyarországon erre a csodás kutyára!

 

A magyar vizsla az egyik legsokoldalúbb kutyafajta, akinek szüksége van a szabadságra, a törődésre, valamint arra is, hogy rendszeresen lefárasszák. Tény, hogy világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvend, vagyis már nem csak Magyarországon igazi “sztár”.

Idehaza évek óta a top 10-ben van, ha kedvenc kutyákról beszélgetünk, és kiváló alkalmazkodóképessége révén gyerekesek és idősek is nagyon kedvelik. Ez a kutya egy valódi egyéniség, egy igazi örökmozgó, aki bőségesen meghálálja a felé tanúsított szeretetteljes magatartást és törődést. És hogy milyen előnyös tulajdonságai vannak még?

forrás: magyarorszagom.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Most egy szolnoki beruházásból gazdagodhat tovább a Szijjártót jachtoztató milliárdos

Mintegy 727 millió forint plusz kormányzati támogatást kapott Szolnok város önkormányzata a Véső út és …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: