Otthon / Friss hírek / Felrúgta a bicajost a motoros, mert a főúton tekert

Felrúgta a bicajost a motoros, mert a főúton tekert

A Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség közúti veszélyeztetés bűntette és segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt emelt vádat egy 34 éves siófoki férfival szemben.

A vádlott 2018 nyarán Zamárdiban motorozott a 7-es főút egyik olyan szakaszán, ahová kerékpárral nem lehet behajtani. A vádlott látta, hogy tiltó tábla ellenére a sértett és férje vele azonos irányba kerékpározik, ezért miután beérte őket, számon kérte a két biciklist, hogy miért a főúton közlekednek.

A sértett erre visszaszólt a vádlottnak, hogy törődjön a maga dolgával és haladjon tovább, a vádlott indulatba jött és nagy erővel belerúgott a sértett kerékpárjának első kerekébe, a sértett pedig elesett. A vádlott látta a balesetet, ennek ellenére segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A sértett a baleset következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben – akinek korábban már több közlekedési szabálysértése is volt – végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtön fokozatú szabadságvesztés és közúti járművezetéstől eltiltás kiszabására tett indítványt büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban.

forrás: sonline.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Závecz: Az ellenzék továbbra is vezet, de a Fidesz kezdi ledolgozni a hátrányát

Októberről novemberre jelentősen, 3 százalékkal (34 százalékról 37 százalékra) nőtt a Fidesz támogatottsága. A második …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: