Otthon / Friss hírek / A LŐTÉRI KUTYÁT SE ÉRDEKLIK A PROPAGANDA-SZÓRÓLAPOKKÁ SILÁNYÍTOTT VIDÉKI LAPOK

A LŐTÉRI KUTYÁT SE ÉRDEKLIK A PROPAGANDA-SZÓRÓLAPOKKÁ SILÁNYÍTOTT VIDÉKI LAPOK

Időről időre szembejön a neten egy-egy montázs, amin az összes, NER-kompatibilissé vásárolt megyei napilap címlapja látható – rendre ugyanazzal a propaganda-anyaggal. Az agymosás a jelek szerint az olvasóknak is feltűnt, és nem jön be nekik.

A Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség által közzétett, az mfor által szemlézett friss adatok szerint folyamatosan zsugorodik a Mészáros Lőrinc kezébe került megyei lapok olvasottsága. A csökkenés jócskán meghaladja a nyomtatott sajtó egyébként minden szegmensben tapasztalható visszaszorulását.

Két évvel ezelőtt, amikor az Orbán strómanjaként emlegetett “üzletemberhez” kerültek a vidéki lapok, összesen még nagyjából negyedmillió példányt adtak el belőlük. Mára ez 195 ezer alá csökkent, tehát

elvesztették olvasóik több mint ötödét. 

A Veszprém megyei Napló zuhant meg a legjobban, 27,3 százalékkal, a másik két negatív dobogós a Dunaújvárosi Hírlap 26,5, illetve a Fejér Megyei Hírlap 25,6 százalékos csökkenéssel. A zuhanás grafikonon is igen látványos.

 

<

forrás: alfahir.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Závecz: Az ellenzék továbbra is vezet, de a Fidesz kezdi ledolgozni a hátrányát

Októberről novemberre jelentősen, 3 százalékkal (34 százalékról 37 százalékra) nőtt a Fidesz támogatottsága. A második …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: