Otthon / Friss hírek / VÁDAT EMELTEK A KISLÁNYOKAT MOLESZTÁLÓ PEDOFIL ELLEN
2010-02-21 RIJSWIJK - A little girl hides in the corner of a hallway in the evening. She holds her knees and is afraid. ANP XTRA ROOS KOOLE

VÁDAT EMELTEK A KISLÁNYOKAT MOLESZTÁLÓ PEDOFIL ELLEN

Az ügyészség kiskorúak sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt emelt vádat egy Pest megyei férfival szemben. A vádlott a szomszédságában lakó és olykor nála időző kislányokat simogatta, benyúlt a fehérneműjükbe is.

A bűnügy vádlottja, egy idősebb férfi egyedül élt a házában. Szomszédjában többgyermekes családok laktak. A szülők ismerték a férfit, megbíztak benne.

2017 folyamán a szomszédok több esetben megkérték a vádlottat arra, hogy vigyázzon a gyermekeikre, amíg ők dolgoznak. Így a gyerekek – köztük öt kislány – sokszor megfordultak a férfi házában. Előfordult az is, hogy ott is éjszakáztak.

Ezen látogatások során a vádlott több esetben a kislányok fehérneműjébe nyúlt és simogatta őket

– olvasható az ügyészség honlapján.

2017 júliusában egy másik kislány azzal tért be a férfi házába, hogy javítsa meg a görkorcsolyáját. A vádlott megszerelte a görkorcsolyát, majd őt is simogatni kezdte. A gyermek kérdőre vonta a férfit, majd otthon elmondta, hogy mi történt vele. A kislány jelzésére a szülők feljelentést tettek, amely alapján a férfival szemben nyomozás indult.

A Pest Megyei Főügyészség vádiratában többrendbeli, folytatólagosan, tizenkettedik életévét be nem töltött, felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettével és más bűncselekménnyel vádolja a férfit, aki letartóztatásban várja a tárgyalást.

Forrás: alfahir.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

HVG360: másfél millió forintért a Fidesz mindent tudhat az ellenzéki előválasztás győzteseiről

A HVG360 közölt egy összeállítást arról, hogy a Fidesznek és/vagy az Orbán-kormánynak nem biztos, hogy …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: