Otthon / Friss hírek / Wellness hotelben vívott csókcsatát új párjával Rogán Antal

Wellness hotelben vívott csókcsatát új párjával Rogán Antal

Olvasónktól kapott fényképek alapján hamar túltette magát a váláson Rogán Antal. Arról még novemberben adott ki közleményt a Miniszterelnöki Kabinetiroda, hogy a propagandaminiszter és felesége, Cecília szétmentek. Rogán-Gaál Cecília üzleteit az adófizetők is megtámogatták néhány százmillió forintnyi közpénzzel, ezért járhatott nekik is a támogatás.

Rogán előszeretettel bújt felesége szoknyája mögé a vagyonosodásával, luxuséletmódjával kapcsolatos kérdések elől. Miután ez a lehetőség megszűnt, a válás utáni első vagyonnyilatkozatában rögtön be is vallott 800 millió forintot.

Az, aki az elmúlt időszakban a luxuspolitikus lelki és vagyonosodási állapotáért aggódott, most megnyugodhat, ugyanis olvasónk fotói alapján

Rogán Antalra újból rátalált a szerelem.

""
Keresztény-konzervatív koktélozásokban

A képekhez fűzött kommentár alapján a kétszeresen elvált politikus egy jóval fiatalabb hölggyel múlatta az időt a sárvári wellness-hotelben két héttel ezelőtt. Rogán szemmel láthatóan nem titkolta kapcsolatát, tinédzsereket megszégyenítő csókcsatát vívott kedvesével.

""

Arra a fiatal nő Insta-oldala utal, hogy hamarosan ország-világ előtt is felvállalják majd egymást, hiszen közös képet is töltött fel.

""
Sok boldogságot Tisztelt Miniszter Úr!

Egy biztos: Rogán Antal abba a szűk rétegbe tartozik, akik válás után tesznek szert mesés vagyonra, az pedig a férfiúi önbecsülésének mindenképp jót fog tenni, hogy most már nem párja fizeti luxusprogramjait, hanem ő állhatja majd a romantika költségeit.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Palkovics: A cégvezetőkre és a dolgozókra kell hagyni, mi legyen a home office sorsa

A határon túlra átjáró dolgozók helyzetéről és a turizmusról is tárgyalt Palkovics László az osztrák …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: