Otthon / Egyéb / Hová tűnt Kásler Miklós?

Hová tűnt Kásler Miklós?

Orbán a minisztere rejtegetésével pontosan azt az állítást húzza alá, hogy Kásler “Tízparancsolat” Miklós alkalmatlan. Szerinted pihentetni kéne a világjárvány idején totálisan csődöt mondó Káslert vagy a miniszterelnöknek el kéne távolítania az EMMI éléről? Szavazás a cikkben!

Emlékezhetünk rá, a kormány Kásler Miklóst állította a frontvonalba a koronavírus felbukkanásakor. Miután azonban a témában tartott sajtótájékoztatón Orbán emberminisztere döbbenetes tájékozatlanságáról tett tanúbizonyságot, aminek láttán gyaníthatóan egy ország kapott a fejéhez, gyorsan parkolópályára is tették, gyakorlatilag elrejtve a nyilvánosság elől. Miközben a Jobbik gyakorlatilag  Kásler leszereplése óta követeli Orbántól, hogy tegye azt, amit az ország, az emberek érdeke követel egy helyzetben és haladéktalanul távolítsa el posztjáról az ország Mekk mesterét.

Ez a stratégia persze nem új, a kormány előszeretettel alkalmazza, ha ég a ház. Hogy mást ne mondjunk, hasonlóan cselekedtek a számukra többször is kínos pillanatokat okozó Kósa Lali esetében is. Aztán, ha elült a vihar, minden megy tovább. Csakhogy ezúttal az életünkről van szó.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Gyöngyösi Bayernek: “A nyilas-kommunistákat nem nálam kell keresni, hanem saját magánál, kezdve a nagyapjával”

Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnöke kemény hangú nyílt levélben válaszolt Bayer Zsoltnak, a Fidesz 5-ös …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: