Otthon / Friss hírek / Magyarországi erőszakra buzdít egy magát “antifasisztának” nevező oldal?

Magyarországi erőszakra buzdít egy magát “antifasisztának” nevező oldal?

Sajnos vannak idehaza olyan személyek, akik nem igazán értették meg, hogy mi is volt az igazi probléma a rendőri brutalitás áldozatává váló George Floyd esetével, ezért akadnak olyan esetek, amikor valakik a saját véleménybuborékukba zárkózva tulajdonképpen “fullba nyomják a kretént”. 

A No Pasaránnak nevezett, egyesek által antifasisztának mondott oldal, egy 27 másodperces videót tett fel a közösségi médiára, ahol az látható, hogy több afroamerikai is egy földön fekvő fehér bőrű embert rugdos. A szóban forgó oldal a videóhoz adott leírásában arról “értekezett”, hogy

“Itthon is így kellene a ,romagyűlölőket lekezelni. A fehér srác leni*gerezte a fekete srácokat a boltban.”

Nos, a No Pasarán oldal szerkesztőinek ajánlanánk Gandhi egyik idézetét (a rend kedvéért, azért hivatkozássá tettük a Gandhi szót, mert nem vagyunk biztosak abban, hogy tudják kiről van szó.)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.” 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Változás lesz októbertől – figyelmeztet a NAV

A NAV legfrissebb nyomtatványkitöltő verzióját kell használni októbertől. Változás lesz októbert 1-jétől a NAB Általános …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: