Otthon / Friss hírek / NB I: Orbán csapatának mindenáron dobogósnak kell lennie? – videó

NB I: Orbán csapatának mindenáron dobogósnak kell lennie? – videó

Miután Kuttor Attila csapata, a Mezőkövesd meglehetősen furcsa körülmények között szenvedett vereséget a magyar bajnokság hajrájában a Debrecentől, és a szakember arra utalt, hogy az MLSZ helyettük a szintén a harmadik helyért hajtó Puskás Akadémiát látná szívesen az Európa-ligában, Kuttor ellen fegyelmi eljárás indult. De vajon neki van igaza, és kivételeznek a populista “vezér” csapatával?

Az ominózus Mezőkövesd-Debrecen mérkőzés után a vezetőedző emlékezetes nyilatkozatot tett, arra is utalt, hogy csapatának vitatható szituáció miatt nem adtak meg egy gólt, valamint nem fújtak be nekik egy büntetőt, miközben az egyik debreceni játékos kézzel védett ki egy lövést. A hab a tortán, hogy a mérkőzés utolsó perceiben a Loki egy brutális lesgóllal elvitte mindhárom pontot.

Ezzel az eredménnyel egyébként roppant elégedett lehet a Puskás Akadémia csapata. A felcsúti alakulat ugyanis az utolsó forduló előtt így komoly lépéselőnybe került a bronzéremért, és nyerésre áll az Európa-Ligáért folytatott versengésben.

Természetesen a Tállai nevével fémjelzett kövesdi klub is kormánypárti kézben van, de ha a „vezér” kedvenc játékszere, és bármelyik másik fideszes csapat között kell választani, akkor nem lehet kérdés, hogy merre billen a mérleg nyelve. Orbánék játékszabályait tekintve pedig nem okozna meglepetést, ha – ahogyan például azt a választások alkalmával is teszik – ezúttal is minden lehetséges eszközt bevetnek a siker érdekében.

A két klub egyébként ma este 20:00 órakor lép pályára. A Mezőkövesd a már bajnok Fradihoz látogat, a Puskás pedig hazai pályán fogadhatja a Budapest Honvédot. A kövesdiek 50, a PAFC 51 pontot gyűjtve várja a kezdő sípszót.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Závecz: Az ellenzék továbbra is vezet, de a Fidesz kezdi ledolgozni a hátrányát

Októberről novemberre jelentősen, 3 százalékkal (34 százalékról 37 százalékra) nőtt a Fidesz támogatottsága. A második …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: