Otthon / Friss hírek / ISMÉT TORT ÜLT AZ ÉRTELMETLEN AGRESSZIÓ – A SOMOGYI MEGYESZÉKHELYEN IS MEGÖLTEK EGY FIÚT 
A kép forrása: internet (illusztráció)

ISMÉT TORT ÜLT AZ ÉRTELMETLEN AGRESSZIÓ – A SOMOGYI MEGYESZÉKHELYEN IS MEGÖLTEK EGY FIÚT 

 

A budapesti Deák-téri mészárlás megrázta az egész országot. Az állatias, megmagyarázhatatlan – és mindenféle mentegetésre érdemtelen – aljas gyilkosság során az elkövető és bandája két ártatlan fiatal életét oltotta ki. A bestiális vérengzés egyik áldozata éppen a 16-ik születésnapját ünnepelte, s barátja sem volt sokkal idősebb nála. Mint ahogyan a brutális gyilkos is csupán 18 esztendős volt. 

A két agyonszúrt – és a földre kerülve tovább rugdalt – fiú „bűne” mindössze annyi volt, hogy megpróbálták megvédeni a vérszomjas horda által inzultált lányokat. 

Állítólag szintén egy lányt akart megvédeni az az ismerősei és barátai által nagyon rendes srácnak tartott kaposmérői, 21 éves fiú is, aki június 20-án éjszaka érte a halálos támadás. 

 

A megyei hírlap nagyon röviden, mindössze pár sorral intézte el az ügyet. És az összes többi médium is mélyen hallgat a szörnyű tragédiáról. Persze némiképp „érthető” a dolog, hiszen az összes ilyen megrendítő eset alapjaiban rendíti meg a „két hét alatt rend lesz” narratíváját. Márpedig messze nem normális, ha egy tulajdonképpen még gyermek életének lángját az értelmetlen erőszak oltja ki. 

A sonline.hu-n „végzetes pofon”-ról írtak, de a halált valójában koponyatörés okozta. 

https://www.sonline.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/a-nagy-talany-miert-verte-szajon-az-egyik- kaposvari-fiatal-a-masikat- 2938109/?fbclid=IwAR2OMFQxhA6AhFBR4d7yO_goqJZ_Redd_2TQoXgcaK-UJzUmTl8WDsmrMA4

Portálunk a Jobbik megyei közgyűlési képviselőjét, a kaposvári ügyvédet, Dr. Takács Richárdot, és a dél-somogyi térség ellenzéki országgyűlési képviselőjét, a Jobbik alelnökét, Ander Balázst is megkereste az ügyben. 

Dr. Takács Richárd

 

Dr. Takács Richárd elmondta, hogy noha a város fideszes polgármestere a legbiztonságosabb magyar városnak nevezte a somogyi megyeszékhelyt, de egy-egy ilyen gyalázatos ügy újra és újra rávilágít, hogy finoman szólva is, de lenne még tennivaló… A polgároknak joguk van ahhoz, hogy biztonságban tudják magukat, de amíg egy-egy primitív előember vindikálja magának ahhoz a felhatalmazást, hogy elvegye mások életét, addig a valóság sötétebb képet mutat. 

Kérdésünkre Ander Balázs is részvétét fejezte ki a tragédia kapcsán, és kifejtette, hogy nem irreális elvárás, hogy minden szülő biztonságban tudja buliba, szórakozóhelyekre engedett gyermekét. Az agressziójuknak ölésben utat engedő antiszociális elemeket kemény büntetésekkel kell elrettenteni az ilyesféle gaztettektől, de nyilván jobb lenne a prevenció: a normális családi nevelés, vagy ha az nincs, akkor a fokozott rendőri, polgárőri jelenlét. 

Ander Balázs

 

Ander a Deák-téri mészárlás után sem rejtette véka alá gondolatait: 

https://www.facebook.com/watch/?v=678456529385736

Amire balliberális körökből meg is érkezett a menetrend szerinti szélsőségesezés vádja: 

https://youtu.be/dzvUopkUQyE

Amennyiben több információt sikerül szereznünk a kaposmérői fiú halálával, az elkövető személyével kapcsolatban, tájékoztatni fogjuk olvasóinkat. 

PR

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Mindössze négy diák kapott ösztöndíjat a több milliárd forint közpénzből épült elitiskolában

Az önkormányzat évente százmilliókkal támogatja a Debreceni Nemzetközi Iskolát, a tanulók többsége több milliós tandíjat …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: