Otthon / Dél-somogyi hírek / A Fidesz egy újabb javaslatot söpört le!

A Fidesz egy újabb javaslatot söpört le!

Mit tapasztal a dél-somogyi autós? Tengelytörő utak, kátyúk, arasznyi felgyűrődések. Életveszélyes kamionforgalomtól dübörgő 6-os út.

Néha egy-egy kisebb javítgatás, rövidke kis szakaszocskák simítgatása. Míg azonban egységnyi utat megreparálnak, addig a felújítások csigalassúságú ütemét tekintve kétszer-háromszor annyi meg tönkre.

Márpedig jó infrastruktúra nélkül annyi a vidéknek.
Ezen az áldatlan állapoton próbált volna meg javítani a dél-somogyi ellenzéki országgyűlési képviselő, Ander Balázs költségvetési módosító javaslata.
Ander Balázs országgyűlési képviselő, Jobbik
Mondanunk sem kell, hogy a Budapest-Belgrád vasút hazai szakaszának alig 2 kilométerének árába kerülő plusz költségvetési forrás megadását sem támogatta a Fidesz. Nagyon úgy tűnik, hogy a kormányt teljesen hidegen hagyja a vidék, a vidéki emberek sorsa és az élhető körülmények biztosítása számukra.
Drága üzemanyag, magas összegű gépjármű felelősségbiztosítások, vizsgáztatások és még sorolhatnánk, hogy mit jelent egy autó fenntartása a tulajdonosnak. Milyen sok problémát és kárt okoznak a járművekben a hazai utak rossz, néhol közlekedésre alkalmatlan állapota.
A vidéki emberek többségének elengedhetetlen a napi szintű  autóhasználat, hiszen nagyon gyakori problémát jelent a tömegközlekedés hiánya, vagy az átalakított menetrend alkalmatlansága a több kilométerre található munkahelyre való utazáshoz, hazajutáshoz. Időszerű lenne az itt élő emberekért is tenni,  jobb körülményeket teremteni a vidéken élőknek is!
Az ellenzéki honatya módosító javaslata:
Dél-Somogy ennyit ér a kormánypártoknak. Szégyen!

PR

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Elárulta az orvosi kamara, itthon milyen arányban vannak lélegeztetőgépen az oltottak

Facebook-bejegyzésben tájékoztatott az első magyar adatokról a Magyar Orvosi Kamara azzal kapcsolatban, hogyan oszlik meg az …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: