Otthon / Friss hírek / Kihallgatták azt a nőt, aki megrongálta Horthy Miklós szobrát

Kihallgatták azt a nőt, aki megrongálta Horthy Miklós szobrát

A 45 éves nő ellen elfogató parancsot adtak ki, aki ezt követően maga jelentkezett a rendőrségen. T. Editet a Hazatérés temploma előtti Horthy Miklós szobor megrongálása miatt gyanúsítottként hallgatták ki – írja a rendőrség honlapja.

Közleményükben azt írják, hogy még pénteken, kora délután érkezett bejelentés arról, hogy az V. kerületi Szabadság térnél található Horthy szobrot valaki vörös festékkel leöntötte.

A BRFK nyomozói szemlét tartottak a helyszínen és rongálás vétség gyanúja miatt nyomozást rendeltek el ismeretlen tettes ellen.

A belvárosi nyomozók még aznap azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 45 éves budapesti nőt, aki ellen – mivel bejelentett lakcímén nem volt elérhető – elfogatóparancsot adtak ki. A nő ezt követően a rendőrségre bement.

A BRFK V. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói T. Editet rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Sürgősséggel szavaztatják meg az Országgyűléssel a rendkívüli jogrend meghosszabbítását

Az Országgyűlés kormánypárti többsége megszavazta, hogy sürgősségi eljárással tárgyalja a plenáris ülés azt a törvénymódosítást, …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: