Otthon / Egészségügy / És akkor Fidesz 9562. alkalommal is elmondta, hogy nálunk zajlott a legsikeresebb védekezés, amit a baloldal még hátráltatott is Dzsudzsák Kata2020. 07. 14. 18:23

És akkor Fidesz 9562. alkalommal is elmondta, hogy nálunk zajlott a legsikeresebb védekezés, amit a baloldal még hátráltatott is Dzsudzsák Kata2020. 07. 14. 18:23

Ezúttal Halász Jánost érte a megtiszteltetés, hogy összegezze a parlamentben az elmúlt hónapokat. (Értsd: az ellenzék alkalmatlanságát és a kormány kiválóságát)

Halász János napirend előtti felszólalásában arról beszélt, hogy a járvány szempontjából is Magyarország az egyik legbiztonságosabb ország, de amíg nincs vakcina, addig a járványügy készültséget fent kell tartani.

Most a legfontosabb feladat a gazdaság újraindítása – jelentette ki Halász János, majd emlékeztetett a hitelfizetési és kilakoltatási moratóriumokra, a lejáró gyes-, gyed jogosultságok meghosszabbítására és a munkahelyvédelmi intézkedésekre.

Eközben a baloldali pártok nem, hogy nem segítették, de szándékosan hátráltatták a védekezést, pedig a széthúzás helyett most összefogásra van szükség – ezt még fontosnak érezte hozzátenni.

Ráadásul mindezek után egy egészen megdöbbentő információt árult el:

Most meg kell akadályozni, hogy külföldről behurcolják a vírust, a járványt a határokon kívül kell tartani. A Fidesz-frakció ezért teljes erejével támogatja a kormány legújabb járványügyi intézkedéseit.

Amúgy érdekes, hogy bár a kormány szerint Magyarország a legbiztonságosabb ország és a gazdaság újraindítása a legfontosabb feladat, a rendezvényekre vonatkozó korlátozásokat még mindig nem törölték el, kivéve a focimeccseken. Erről ITT és ITT is írtunk bővebben.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Jakab Péter: Nem ítélek el senkit és nem is rekesztek ki senkit

Jakab Péter, a Jobbik elnöke, miniszterelnök-jelöltje Facebook-posztjában reagált azokra a kritikákra, melyeket ő és pártja …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: