Otthon / Egyéb / 1,5 milliárdból újítottak fel egy iskolát, de az ebédlőt elfelejtették megcsinálni

1,5 milliárdból újítottak fel egy iskolát, de az ebédlőt elfelejtették megcsinálni

Az ATV arról számolt be, hogy ugyan Iregszemcse önkormányzata az iskola felújítására 1,5 milliárd forint EU-s támogatást kapott, de a tervekből kimaradt az étkező, így a gyerekeknek mindennap 1 km-t kell gyalogolniuk, hogy ebédet kapjanak.

Forrás: ATV

A szülők sérelmezik, hogy lassan 40 éve nincs ebédlő az iskolában, és most lehetett volna, de elszalasztották a lehetőséget. Ráadásul a szülők szerint elfogadhatatlan, hogy a gyerekeknek mindig át kell kelniük a 65-ös úton, és ez kifejezetten balesetveszélyes.

Farkas János önkormányzati képviselő a televíziónak azt mondta, felkereste a Kliket, és elmondta, hogy mit hiányolnak a szülők és a gyerekeik, úgyhogy segítsenek nekik, és módosítsanak, de az volt a válasz, hogy a terv kész, már nem tudnak változtatni.

A falu pár képviselője megkereste Keresztes László Lórántot, az LMP parlamenti képviselőjét, hogy segítsen. Ő a lapnak azt mondta, megkereste a fideszes Süli Jánost, hogy a körzet kormánypárti, országgyűlési képviselőjeként segítsen az iskolán. (ATV)

Forrás: 444.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

A vallomások szerint Borkaiék 10 milliót fizettek a luxusjachtos orgián készült felvételekért

Újabb részleteket hozott nyilvánosságra a HVG360 annak a zsarolási büntetőügynek a részleteiről, ami Borkai Zsolt, a szexbotrányba …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: