Otthon / Friss hírek / Jobbik: fordítsák a Lánchídra a tűzijáték árát!

Jobbik: fordítsák a Lánchídra a tűzijáték árát!

A Jobbik budapesti elnöksége úgy látja, miután a koronavírus elterjedése következtében válságba került a fővárosi turizmus, a legutolsó utáni szükséglet lett volna az olyan „eszelősen drága” rendezvény megtartása, mint az augusztus 20-i tűzijáték. Az ellenzéki párt szerint ennek a pénznek ugyanis sok más helyen lenne jobb helye:

  • a turizmus és a vendéglátás talpra állítása
  • a Lánchíd felújítása,
  • a hazai könnyűzenei ipar helyzete.

A Jobbik kiemeli, természetesen a magyar emberek, a budapestiek biztonsága a legfontosabb, így üdvözlik a tűzijáték lefújását, de hozzáteszik, a tűzijáték elhalasztása ne csak elhalasztás legyen!

Mint arról beszámoltunk, Gulyás Gergely kancelláriaminiszter a csütörtöki kormányinfón jelentette be, hogy idén elmaradnak az augusztus 20-hoz kapcsolódó állami ünnepségek, így a tűzijáték is. Korábban Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója azt mondta, augusztus 20-ára „Európa legnagyobb fény- és tűzijátékát szervezik meg”

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Ausztriában július elsejétől jönnek a komoly feloldások

Ausztriában július elsejétől tovább enyhítenek a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozásokon, és kinyithatnak a több mint …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: