Otthon / Friss hírek / Magánkórházat nyitott Wáberer György

Magánkórházat nyitott Wáberer György

A kamionos vállalkozó hárommilliárdos befektetéssel hozta létre a WMC-t.Hárommilliárd forintos befektetéssel hozta létre magánorvosi centrumát Wáberer György üzletember, aki kamionos vállalatával szerezte vagyonát – írja a Világgazdaság.

A Wáberer Medical Center 2500 négyzetméteres, harmincféle szakorvosi ellátást biztosít. Az intézmény hetven orvost foglalkoztat, közülük tizenöten külföldiek. A képalkotó és labordiagnosztikai eszközökön kívül tizenöt ágyas fekvőbetegrészleg is van, valamint két műtő.

A WMC a prevenciót és a szűrést helyezi a középpontba, Wáberer György azt mondta, olyan csomagokat állítottak össze, amelyek a fiatalok pénztárcájának is megfelelnek.

A beruházáshoz kétmilliárd forint hitelt is felvett a befektetői csoport, Wáberer tulajdonrésze 70 százalék. A cég idén legfeljebb egymilliárd forint árbevétellel számol, a következő években viszont 2,5-3 milliárddal.

Forrás: hvg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Jakab Péter: Nem ítélek el senkit és nem is rekesztek ki senkit

Jakab Péter, a Jobbik elnöke, miniszterelnök-jelöltje Facebook-posztjában reagált azokra a kritikákra, melyeket ő és pártja …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: