Otthon / Csurgói hírek / FIGYELEM! Újabb útszakaszokat zárt le a rendőrség Dél-Somogyban

FIGYELEM! Újabb útszakaszokat zárt le a rendőrség Dél-Somogyban

A 68-as főút több szakaszát lezárta a rendőrség vasárnap a heves esőzések okozta károk miatt – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség honlapján azt írták: a főút nagyatádi elkerülő szakaszán található hídon a megáradt Rinya-patak miatt csak gyalogosok és kerékpárosok közlekedhetnek, gépjárművekkel kerülni a 6807-es úton Babócsa felé, vagy a 61-es főúton Csokonyavisonta felé lehet.

A 68-as főút 38-as kilométerénél – szintén a nagyatádi elkerülő úton – az útburkolat beszakadt, ott teljes útlezárás van érvényben.


Ugyancsak nem lehet közlekedni a 68-as úton Böhönye és Segesd között egy leszakadt híd miatt. A rendőrök a forgalmat a környező utakra terelik.
A rendőrség szombaton vízátfolyások miatt a 60-as kilométertől a Tapsonyi elágazásig, valamint az 51-es kilométerszelvénytől Segesdig zárta le a 68-as utat.

 

ITT A LISTA:

  • Somogy megyében Nagyatád és Böhönye között több helyen is lezárták a 68-as főutat.
  • A 35-ös és 40-es km között Nagyatád elkerülő szakaszán, a 44-es km-nél Ötvöskónyinál, illetve az 50-es és 57-es km között a Segesd és Böhönye közötti szakaszon nem lehet közlekedni.
  • Ugyancsak lezárták Nagyatádon a 681-es főút átkelési szakaszát a Csónakázó tónál.
  • A Somogyzsitfa és Csákány közötti útszakasz az 1-es km-nél szintén zárva van. (6812-es jelű út)
  • A Somogysámson és Sávoly közötti utat is vízátfolyás miatt tartják zárva. Hollád vagy Csákány felé lehet kerülni.  (6811-es jelű út)
  • Az Ötvöskónyi és Beleg közötti utat (6622-es út, 1-5 km) is lezárták a vízátfolyások miatt.

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Mindössze négy diák kapott ösztöndíjat a több milliárd forint közpénzből épült elitiskolában

Az önkormányzat évente százmilliókkal támogatja a Debreceni Nemzetközi Iskolát, a tanulók többsége több milliós tandíjat …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: