Otthon / Dél-somogyi hírek / FONTOS! Csak forralás után iható a vezetékes víz Nagyatádon, Ötvöskónyiban és Lábodon- közölte a DRV
Kép forrása: www.life.hu
Kép forrása: www.life.hu

FONTOS! Csak forralás után iható a vezetékes víz Nagyatádon, Ötvöskónyiban és Lábodon- közölte a DRV

A problémát a hétvégi villámárvíz okozta, amely elöntötte a nagyatádi vízművet.

Csak forralás után iható a vezetékes víz Nagyatádon, Ötvöskónyiban és Lábodon. Ezeken a Somogy megyei településeken átmeneti vízhiány várható vasárnap délutántól – közölte a szolgáltató Dunántúli Regionális Vízmű (DRV) Zrt. a honlapján.

Kép forrása: www.life.hu
Kép forrása: www.life.hu

Azt írták: a problémát a hétvégi villámárvíz okozta, amely elöntötte a nagyatádi vízművet. Felhívták a figyelmet arra, hogy a fogyasztók a korlátozás ideje alatt a településeket körbejáró tartályautókról is vételezhetnek ivóvizet.

A DRV a vízellátás helyreállítása érdekében fertőtleníti a vízellátó rendszert, a vízminőség ellenőrzése után azonnal értesítést ad ki a korlátozás feloldásáról – jegyezték meg.
Kiemelték, hogy a társaság folyamatosan együttműködik az érintett önkormányzatokkal és az illetékes hatóságokkal, a lakosságot a korlátozásról online felületein – honlapján és  Facebook-oldalán – kívül szórólapokon is tájékoztatja.

Forrás: MTI.hu

 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Jakab Péter: Nem ítélek el senkit és nem is rekesztek ki senkit

Jakab Péter, a Jobbik elnöke, miniszterelnök-jelöltje Facebook-posztjában reagált azokra a kritikákra, melyeket ő és pártja …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: