Otthon / Barcsi hírek / Ander Balázs nem adja fel a harcot a nagyatádi kórházért

Ander Balázs nem adja fel a harcot a nagyatádi kórházért

Meddig veszik még semmibe a dél-somogyi embereket?

“Szégyen, de már másfél éve húzódik a nagyatádi kórház CT-ügye. A Dr. Werkman Simonról elnevezett diagnosztikai részleg kálváriája az Önök minden ígérgetése ellenére tovább tart.” – kezdte Rétvári Bence államtitkárnak címzett levelét a Jobbik alelnöke.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma évek óta tolja a kórház megsegítését. Hazudoznak, elcsalják a ráfordított pénzeket, de az nagyatádi sürgősségiért semmit nem terveznek tenni. A térségben élő 80.000 embernek sokat jelentene, ha nem Kaposváron kellene ellátásra várniuk.

Ander Balázs ezt a szégyent nem hajlandó tétlenül végignézni. Neki is kinyílt a zsebében a somogyi bicska, és már sokadjára ment neki a Kásler-féle viccnek, ami a helyi egészségügy.

Követeli, hogy a kórház 121 millió éves többlettámogatást kapjon. Ennyi pénzt bőven le lehetne vonni az olyan Fideszes képviselők béréből, mint Szászfalvi László, akik még a Parlamentbe sem képesek bemenni. Eddig még nem kapott választ, Orbán csicskái valószínűleg megint megpróbálnak majd elsunnyogni.

De Ander nem hajlandó feladni. Neki minden dél-somogyi élet számít, és néhány semmirekellő Fideszes nem fog az útjába állni. Addig nem nyugszik, amíg Orbánék megadják azt a támogatást a helyieknek, amit ellopnak tőlük.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Mindössze négy diák kapott ösztöndíjat a több milliárd forint közpénzből épült elitiskolában

Az önkormányzat évente százmilliókkal támogatja a Debreceni Nemzetközi Iskolát, a tanulók többsége több milliós tandíjat …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: