Otthon / Friss hírek / A kormánynak fillérekbe kerülne a drávai turizmus, de a kegyencek fontosabbak – delsomogy.ezalenyeg.hu
Barcs, 2019. április 16. Az Ó-Dráva holtága Barcs közelében 2019. április 16-án. Újraéledt az Ó-Dráva holtág az Európai Unió LIFE+ programjának keretében, az öt évig tartó, mintegy 834 ezer eurós magyar-horvát élõhely-revitalizációs beruházásból. MTI/Sóki Tamás

A kormánynak fillérekbe kerülne a drávai turizmus, de a kegyencek fontosabbak – delsomogy.ezalenyeg.hu

A Dráva magyar szakasza az ország egyik legszebb természeti kincse. Természetes homokpartok, lápi erdők és a környékbeli falvak mind arra várnak, hogy beruházásokkal kiépítsék a környéket és beinduljon a turizmus.

Dél-Somogynak nagyon fontos, hogy újrainduljon a turizmus. A Dráva mellett a környék erdőit és egyéb természeti kincseit is érdemes lenne bejárhatóvá tenni. A Fidesz-csicskák máshogy gondolják.
Pedig nem lenne túl bonyolult egy kis támogatást nyújtani a térségnek. Ander szerint a NER-lovagoknak adott milliárdokból egy keveset akár a helyi turizmusba is be lehetne fektetni. A Fidesz-csürhe kamuhoteljei ugyanis csak pénzmosodák és alig segítenének a magyar turizmusnak. Ellenben a Dél-somogyi vendéglátás nagyszerű befektetés lenne.
A Dráva partján több helyen is lehetőség lenne strandok kiépítésére. A folyó egy természeti kincs, ami a megye büszkesége és sokat segítene a környékbeli településeknek, ha a turizmusból extra bevételük származna.

Orbán csürhéjét egy cseppet sem érdekli a drávai turizmus, még kevésbé a helyiek jóléte. A Fideszes rablólovagok inkább egy kamu vasútvonalból lopnának.

Ander Balázs természetesen tovább küzd Dél-Somogyért és a környék gazdagításáért.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Jakab Péter: Nem ítélek el senkit és nem is rekesztek ki senkit

Jakab Péter, a Jobbik elnöke, miniszterelnök-jelöltje Facebook-posztjában reagált azokra a kritikákra, melyeket ő és pártja …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: