Otthon / Egyéb / Magyarországra látogatott Szijjártó Péter – 24.hu

Magyarországra látogatott Szijjártó Péter – 24.hu

Hazatért az adriai luxusjachtozásról a külügyminiszter, de sűrű napok várnak rá.

Kezdődik a szezon, karácsonyig pedig nincs megállás! – írta a Facebookon Szijjártó Péter, és bár az elmúlt napokban kétségessé vált, hogy a külügyminiszter valóban ott tartózkodik-e, mint azt közösségi oldala mutatja, a jelek szerint hazatért az Adriáról, és az államalapítás ünnepén gazdaságpolitikai stratégiai megbeszélésen vesz részt a miniszterelnök székhelyén, a Karmelita kolostorban.

Adriai luxusjachton fotózták le Szijjártót, miközben Facebook-oldala szerint irodában egyeztetett a fehérorosz helyzetről

A külügyminiszter a Szíjj László tulajdonában lévő hétmilliárd forintos luxusjachton töltötte az időt.

A munkamániás miniszter, aki Szíjj László adriai luxusjachtján is folyamatosan dolgozott, a további napok sűrű programját is vázolta:

vasárnap irány Kína, hétfőn tárgyalások Pekingben, kedden már Nyíradonyban beruházás-átadás, szerdán nagyköveti értekezlet, csütörtökön és pénteken EU-s külügyminiszteri tanács Berlinben.

Mindezek fényében csak remélni lehet, hogy Szijjártónak lesz ideje válaszolni arra a kérdésre, hogy fizetett-e a negyedik leggazdagabb magyarnak a Lady Mrd luxusjacht használatáért (ami piaci alapon akár napi 10 millió forintba is kerülhet), vagy az állami megrendelések sorát elnyerő vállalkozó vendégül látta. Minisztertársa, Gulyás Gergely szerdán mindenesetre azt mondta: a magánéletéről mindenkinek saját magának kell beszámolnia, így Szijjártó Péter is jól tenné, ha válaszolna az ezzel kapcsolatos kérdésekre, mert „a kormány egyetlen kormánytag nyaralásával sem foglalkozik”.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Egész évben tarthat a szúnyogszezon

Lehet, hogy télen hideg van, de legalább nincsenek szúnyogok – legalább is egészen eddig így …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: