Otthon / Dél-somogyi hírek / A Fidesz hátat fordított Dél-Somogynak – delsomogy.ezalenyeg.hu

A Fidesz hátat fordított Dél-Somogynak – delsomogy.ezalenyeg.hu

A júliusi viharkárokat alig javítják, a helyi önkormányzatokra nem költenek, sőt egyenesen elvesznek tőlük. Elég kinézni az ablakon, a térség problémáin mindenhol ott a vámpírkormány keze nyoma.

“A közútkezelő a helyreállítást a lehető legrövidebb időn belül megkezdte A vasúti közlekedés azon a pályaszakaszokon, amelyeken kisebb beavatkozásra volt szükség, helyreállt.” – válaszolt Schanda Tamás azokra az írásbeli kérdésekre, amelyekre Ander Balázs képviselő küldött neki.

Miért nem változott még semmi Dél-Somogyban? Miért áll romokban a közlekedés, és miért tűntek el a munkások a félbe hagyott utakról?

Azt hiszik, hogy türelmesen várunk, amíg a kormány a lábát lógatja. Meddig kell Dél-Somogynak várnia, amíg a Fidesz elkezdi tenni a dolgát, és élhetővé teszi a térséget?

Úgy tűnik Orbánék nem tudják eldönteni, melyik urambátyám kegyenc kapja meg a pályázatokat. Emiatt azok, akik a tönkrement utakat használnák, nem tudnak munkába menni. De ha végre lesz is valami, milyen minőséget tudnak felmutatni a Fidesz-csicskák?

A nagyatádi elkerülő út 2 milliárdba került, Fidesz-csicska építette meg pár éve, most viszont leszakadt. A Böhönye-Segesd közti utat úgyszintén az egyik kegyenc cége építette, ugyanaz a helyzet. Ezek tényleg kilopták az alapot az építkezések alól.
Ha egyszer Orbánék nem stadionra vagy kisvasútra szórnák a pénzt, lehet, hogy valami történne is ebben az országban. Persze, akkor nem lenne olyan könnyű lopni a csicskáknak.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: