Otthon / Friss hírek / Nem csak látványképviselni kellene Szászfalvi Úr! – delsomogy.ezalenyeg.hu

Nem csak látványképviselni kellene Szászfalvi Úr! – delsomogy.ezalenyeg.hu

A hivatalosan Dél-Somogy Fideszes képviselő helyett megint Ander Balázsnak kell a térség fejlesztésén dolgozni, mivel Szászfalvi László az üldögélésen túl nem sok mindent csinál.

„Noha nem én vagyok a térség egyéniben megválasztott országgyűlési képviselője, de mégis kötelességemnek érzem a lakossági panaszának tolmácsolását.” – indokolta Ander a lépését.

A helyiek kérése azután érkezett meg hozzá, hogy Jákó lakói hónapokig nem kaptak választ Szászfalvitól. A kormánytól azt szeretnék kérni, hogy a település vasútállomásán építsenek ki magasperont, vagy adjanak rá támogatást.

Jákón ugyanis sok idős, nyugdíjas ember, mozgássérült és babakocsis kismama él. Számukra életveszélyes a vonatra való felszállás az egyébként is rossz állapotban lévő alacsony peronról.

Persze Ander Balázs a szokásos bunkó, lekezelő választ kapta Schanda Tamástól, aki ismét terelte a választ. Mert az igazságot, hogy a Fidesz magasról tesz Dél-Somogyra, nem meri elmondani.

Elképesztő, hogy a Fidesz-csicskák egymásra és a cimborákra milliárdokat költenek, miközben a magyar embereket még válaszra sem méltatják. Szászfalvi és csürhéje nem folytathatja a „majd valamikor”-szerű politikát, mivel a változásokat most kell megcsinálni.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Jakab Péter: Nem ítélek el senkit és nem is rekesztek ki senkit

Jakab Péter, a Jobbik elnöke, miniszterelnök-jelöltje Facebook-posztjában reagált azokra a kritikákra, melyeket ő és pártja …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: