Otthon / Friss hírek / Ander kiáll a Rákosit istenítő Fidesz ellen – delsomogy.ezalenyeg.hu

Ander kiáll a Rákosit istenítő Fidesz ellen – delsomogy.ezalenyeg.hu

Ander Balázs is kiáll a Kúria Fideszes tönkretétele ellen. Ilyen gyalázatra legutóbb csak Rákosi Mátyás vetemedett.

Az Országgyűlés Varga Zsolt Andrást szavazta meg a a Kúria elnökévé. Persze ezt egyedül a Fideszes kétharmad tudta csak megtenni, ugyanis az ellenzék kivonult a teremből. 135 csicska szavazatát kapta meg valaki, aki tökéletesen alkalmatlan a munkára.

Varga Zsolt András ugyanis sohasem dolgozott bíróként. Nuku tapasztalata van, és így kerül a legfontosabb magyar bíróság élére.
Őt maga Áder János, a bajszos csicska javasolta, és már ahhoz törvényt kellett módosítani, hogy egyáltalán felmerülhessen a neve. Egy “érdeme” azért van: ő volt Polt Péter, a pedofilmentő legfőbb ügyész helyettese. Ennyi. Kész-passz, aki közel dörgölőzik a Fideszhez, annak semmiféle tapasztalat nem kell ahhoz, hogy hatalomhoz jusson.

Persze Dél-Somogy Jobbikos képviselője, Ander balázs ezt a döntést nevetségesnek és gyalázatnak tartja. Társaival a Parlament előtt tüntettek a Fidesz álszavazása ellen.

“1954-ben, a Rákosi-éra alatt fordult utoljára elő, hogy úgy nevezzék ki a Kúria elnökét, hogy annak semmilyen bírói múltja, tapasztalata nem volt.” – mondta Ander Facebook-oldalán.

Addig ijesztegettek mindenkit a kommunizmussal, közben meg eladósították az országot az oroszoknak, most pedig az ország egyik legsötétebb pillanatából merítenek ihletet.

Itt tart a Fidesz, hogy már a törvényeket is meg kell változtatniuk, a hatalom megtartásához. Nagy lehet a pánik, és okkal. 2022-re az ilyen pofátlanságokért már repülni fognak.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Rémálom volt a magyar boltosoknak az április

Az iparcikkeket kínáló üzletek 150 milliárd forintot buktak 2019 azonos hónapjához képest. A koronavírus-járvány okozta …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: