Otthon / Friss hírek / Tettekkel és példamutatással emlékezzünk meg az 56-os hősökről – delsomogy.ezalenyeg.hu

Tettekkel és példamutatással emlékezzünk meg az 56-os hősökről – delsomogy.ezalenyeg.hu

Ander Balázs dél-somogyi képviselő idén harmadjára ad vért. A Fidesz szép, de álszent beszédei helyett cselekvéssel lehet a legjobban tiszteletet adni az 56-os forradalom szabadságharcosainak.

Pénteken lesz a 64. évfordulója az 1956-os forradalom és szabadságharcnak. Bár a koronavírus-járvány miatt a nagyobb rendezvények elmaradnak, a Fidesz így is készül a szokásos álhazafiasságával.

Ander Balázs, Dél-Somogy Jobbikos képviselője azonban felszínes beszédek helyett inkább a tetteivel emlékezik meg a nemzet hőseire.

“Az ünnepségek során a politikusok bizonyára szép beszédeket fognak mondani a vérüket hullató pesti srácok hősiességéről. A duma meglesz. A példamutatás meg sokszor sehol.”

Idén harmadik alkalommal adott vért, most éppen Vízváron volt a Vöröskeresztnél. Legutoljára épp 56 nappal ezelőtt volt, ami a legkisebb kötelező kivárandó idő két véradás között.

“Aki teheti, menjen el vért adni, s mentsen meg három életet. A Vöröskereszt munkatársai nagyon aranyosak, igazán profin végzik a dolgukat.”

Ha a kormány nem segít az embereken, nekünk magyaroknak kell felállnunk, és megmutatni, még tudjuk, mit jelent a “felebarát szeretete”. A véradással rengeteg ember életén lehet segíteni, tartalékra mindig szükség van, nekünk pedig csak az időnkbe kerül.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Nézők előtt rendezik a Formula-1 magyar futamát a Hungaroringen

Nézők előtt rendezik a Formula-1 magyar futamát a Hungaroringen, jelentette be egy videóban Schanda Tamás, …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: