Otthon / Barcsi hírek / Szászfalvi túl gyáva, hogy kiálljon a dél-somogyiakért – delsomogy.ezalenyeg.hu

Szászfalvi túl gyáva, hogy kiálljon a dél-somogyiakért – delsomogy.ezalenyeg.hu

A Fidesz-csicska, aki csak szalagot átvágni jön a választókerületébe, semmit sem tesz azért, hogy megakadályozza főnöke, Orbán Viktor ámokfutását.

Bedurvult a járvány, amire a szakemberek már hetekkel ezelőtt figyelmeztettek is minket.

Nem véletlen, hogy a magyarok egyre kevesebbet járnak el otthonról, és az előírtaknál sokkal elővigyázatosabbak. Magyarország kitart, ez azonban nem a fideszeseken múlik, mert ha rájuk hallgattunk volna, már sokkal rosszabb lenne a helyzet.

Ami rajtuk múlott, azt Orbánék elrontották és hazudoznak össze-vissza. Most meg ránk kennék az egészet. Orbán azt hazudja a rádióban, hogy azért van baj, mert mi nem tartjuk be a szabályokat. Nem, azért van, mert ők nem csináltak semmit azért, hogy elkerüljük!

Szászfalvi László, akinek már az alapkőletételek, átadóünnepségek és helyi tévészereplések is nehezére esnek, a magyar emberek megvédésében már végképp nem jeleskedik.

Szászfalvi Fideszes képviselőként gyáva ahhoz, hogy megakadályozza Orbán Viktort a dilettáns ámokfutásában. Pedig, ha a képviselőnk a mi érdekeinket képviselné, akkor már a saját miniszterelnöke ellenében is megszavazott volna minden szükséges intézkedést a parlamentben.

De nem, mert neki fontosabb a pártfegyelem és fontosabb, hogy a családtagoknak kényelmes állása legyen a Fidesz mellett, miközben a térség mélyszegénységben él.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Dudás Róbert nyílt levélben kérte Orbántól, azonnal intézkedjen a kormány a rekordmagas benzinár miatt

Nyílt levelet írt Dudás Róbert, a Jobbik alelnöke a rekordmagas üzemanyagárak kapcsán Orbán Viktor miniszterelnöknek, amiben …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: