Otthon / Friss hírek / Ha a szurkolók ma nem tartják be a szabályokat, vajon a kormányrendeletben leírtak szerint Orbán bezáratja a stadionját?

Ha a szurkolók ma nem tartják be a szabályokat, vajon a kormányrendeletben leírtak szerint Orbán bezáratja a stadionját?

A miniszterelnök által tegnap bejelentett látszatintézkedések megint saját érdekeinek megfelelően születtek: a rendkívüli jogrendre maximum hatalma kiterjesztése, az ingyenes parkolás újbóli bevezetése az ezzel fontos bevételtől eleső fővárosiakon történő bosszúállás érdekében, a sportrendezvények további engedélyezésére pedig személyes szórakoztatása miatt volt szükség.

De mi lesz, ha a sportrendezvények esetében a szabályok megszegése történik? A kormányrendeletben foglaltak szerint ugyanis ilyenkor

legalább egy, legfeljebb tíz alkalomra zártkapus rendezés lehet a büntetés.

Például tegyük fel, hogy a korábbi mérkőzésekhez hasonlóan a fanatikusok a mai Ferencváros-Juventus találkozón nem tartják be az előírásokat. Akkor Orbán bezáratja, a 190 közpénzmilliárdból felépülő stadionját? Vagy, ha fociról van szó, dacára annak, hogy tombol a járvány, továbbra is elnéző lesz?

ftc_ute_cikkbe

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Palkovics: A cégvezetőkre és a dolgozókra kell hagyni, mi legyen a home office sorsa

A határon túlra átjáró dolgozók helyzetéről és a turizmusról is tárgyalt Palkovics László az osztrák …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: