Otthon / Friss hírek / Közel másfél milliárdról dönthetne Barcs a Szabad Városok népszavazásával – delsomogy.ezalenyeg.hu

Közel másfél milliárdról dönthetne Barcs a Szabad Városok népszavazásával – delsomogy.ezalenyeg.hu

Hihetetlen mennyiségű támogatásokról van szó. A Fidesz helyett mi szólhatnánk bele ezek elosztásába Karácsony Gergely kezdeményezésén keresztül.

Karácsony Gergely főpolgármester vezetésével megalakult a Szabad Városok Szövetsége, ami leginkább ellenzéki polgármesterek településeit tömöríti.

A Szövetség célja az, hogy helyi népszavazások keretein belül a települések eldöntsék: igenis bele akarnak szólni durván 1250 milliárd forint elköltésébe!

Az EU ugyanis egy 2500 milliárd forintos mentőcsomagot ad Magyarországnak a koronavírus-járvány okozta károk enyhítésére.

A helyi népszavazásokkal a települések elképesztő mennyiségű pénzt kapnának, amivel közvetlenül tudnának gazdálkodni.

EZ A PÉNZ BARCS ESETÉBEN 1 310 916 102 FORINT LENNE! MAJDNEM MÁSFÉL MILLIÁRD!

Mivel ugyanakkor a település nem tagja a szövetségnek, így nem tudni, csatlakozna-e a népszavazási kezdeményezéshez.

A fideszes csicskák által vezetett települések most nehéz helyzetbe is kerülhetnek.

HA CSATLAKOZNAK A SZABAD VÁROSOK KEZDEMÉNYEZÉSÉHEZ, AKKOR RENGETEG PÉNZRŐL TUDNÁNAK DÖNTENI. HA VISZONT NEM CSATLAKOZNAK, AKKOR SOK PÉNZRŐL DÖNTENEK MAJD HELYETTÜK, DE LEGALÁBB CSICSKÁK MARADHATNAK KÖZBEN.

A kezdeményezés azért is lenne hatalmas siker, mert így a vámpírkormány nem tudná saját hatalmi harcaiba bevonni a településeknek járó pénzeket.

Ezzel a pénzzel végre azoknak lehetne segíteni, akik tényleg rászorulnak. Az önkormányzatok sokkal nagyobb teret kapnának ezzel a munkahelyek megvédésére, illetve újak létrehozására is.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Sürgősséggel szavaztatják meg az Országgyűléssel a rendkívüli jogrend meghosszabbítását

Az Országgyűlés kormánypárti többsége megszavazta, hogy sürgősségi eljárással tárgyalja a plenáris ülés azt a törvénymódosítást, …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: