Otthon / Barcsi hírek / EGY KISNYUGDÍJAS KÉRDÉSE ORBÁN KIJELENTÉSE KAPCSÁN: ” MINDENKIT MEGGYÓGYÍTUNK, AZ OLTÓANYAGOK BÁRKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐEK!”

EGY KISNYUGDÍJAS KÉRDÉSE ORBÁN KIJELENTÉSE KAPCSÁN: ” MINDENKIT MEGGYÓGYÍTUNK, AZ OLTÓANYAGOK BÁRKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐEK!”

Ander Balázs a dél-somogyi ellenzéki képviselő tényleg komolyan veszi a képviselő szó eredeti értelmét. Ha egy fogadóórán megígéri a panaszos polgárnak, hogy kérdését a miniszter elé terjeszti, akkor az meg is történik.

Így volt ez annak a dél-somogyi kisnyugdíjasnak az ügyében is, akinek problémája nem egyedi, mert még számos sorstársát érintheti. A történet a követkő, idézzük:
“Ez év januárjában egy psa-szint emelkedést követően folyamatos vizsgálatokon estem át, amikor májusban rosszindulatú prosztata daganattal diagnosztizáltak. Szeptemberben sikeres műtéten estem át. A kezelőorvosom minden tanácsát megfogadom és betartom. Ő is felhívta a figyelmem arra, hogy a korom és betegségem miatt, mindenképpen adassam a műtétet követő 10. hét után a szükséges védőoltásokat. Nemcsak az orvosom, hanem a covid vírus miatt más szakemberek is ezt javasolják. Az influenza elleni védőoltást és a Prevenar 13 oltást javasolták a szakemberek…
… a gyógyszertárban szembesültem azzal, hogy a Prevenar 13 hiánycikk, de szerencsém volt, mert a készleten lévő 1 db-ot elhozhattam. Fizetéskor viszont sokkot kaptam, mert az injekció bizony nem ingyenes. 16.050 Ft- ba került. Rákényszerültem, hogy kifizessem, hiszen az egészségem mindennél fontosabb. A kialakult járványhelyzet, valamint idős korom és alapbetegségem miatt a veszélyeztetett csoportba tartozom…”
A történtek számos kérdést felvetnek, melyek sürgős megoldást kívánnak!
Reméljük Káslerék nem csak elkenik valahogy, hanem érdemi és megnyugtató megoldást találnak.
Kíváncsian várjuk a választ.
P.R.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Dudás Róbert nyílt levélben kérte Orbántól, azonnal intézkedjen a kormány a rekordmagas benzinár miatt

Nyílt levelet írt Dudás Róbert, a Jobbik alelnöke a rekordmagas üzemanyagárak kapcsán Orbán Viktor miniszterelnöknek, amiben …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: