Otthon / Friss hírek / Jakab Péter: “Orbán nem pusztán őrült, de egy gátlástalan gazember is”

Jakab Péter: “Orbán nem pusztán őrült, de egy gátlástalan gazember is”

A Jobbik elnöke némiképp kiegészítette a hétfői parlamenti felszólalását, amin a büdös bunkózó Kövér László megint hisztizett egy sort.

Hétfőn azt mondtam a parlamentben, hogy a miniszterelnök megőrült. A mai rádióinterjúja után ki kell egészítenem. Orbán nem pusztán őrült, de egy gátlástalan gazember is

– kezdte pénteki Facebook-bejegyzését Jakab Péter.

A Jobbik elnöke felidézte, hogy Orbán megint arról beszélt, hogy Soros megtámadta Magyarországot, ez pedig az elmebaj kategóriájába tartozik, hiszen nem Soros verte szét a magyar egészségügyet, és nem ő volt az, aki olyanokat mondott, hogy az olcsó magyar munkaerő a mi versenyelőnyünk.

Hozzátette, hogy az már a gazemberség netovábbja, hogy nagy mellénnyel megvétózza az uniós mentőcsomagot, vagyis nagyképűen lemond arról a 2500 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásról, amiből munkahelyeket lehetne menteni, béreket, nyugdíjakat lehetne rendezni.

És most jön a gátlástalanság: miközben elutasítja a nekünk járó támogatást, bejelenti, hogy egyébként a kormány felvett 30 évre 900 milliárd forint hitelt. Merthogy mi megvagyunk a mentőcsomag nélkül is. Na, hát ilyen őrült, gátlástalan gazember vezeti ma az országot. De készülj Viktor, mert ezt a hitelt a te pénzedből fogjuk visszafizetni, ami ott van Mészárosnál, meg a vejednél, meg a többi strómanodnál – fogalmazott a pártelnök.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: